DAKBEDEKKING

Dakbedekking

Voor ieder type dak zijn er verschillende soorten dakbedekking mogelijk. Zo zijn bepaalde soorten uitermate geschikt voor platte daken en andere typen voor hellende daken. Ook hebben wij diverse soorten dakbedekking welke geschikt zijn voor zowel schuine als platte daken. Dit komt mooi uit wanneer u bijvoorbeeld een puntdak heeft met een dakkapel met plat dak. ​

WIJ WERKEN MET ALLERLEI SOORTEN DAKBEDEKKING​​

Onze ervaren dakdekkers kunnen u van gedegen advies voorzien wanneer u nog geen keuze heeft gemaakt, of twijfelt tussen bepaalde soorten dakbedekking. Wij werken onder andere met de type dakbedekking:

OVER GERARDS DAKDEKKERS

Gerards Dakdekkers heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wij komen naar:

Arnhem, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Leiden, 
Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zeeland en Zoetermeer

dakpannen-ROTTERDAM

Waarom
Gerards Dakdekkers?

  • Goede en betrouwbare dakdekkers
  • Wij staan bekend om onze snelle service
  • Een perfecte uitvoering voor een eerlijk prijs
  • Klantvriendelijkheid staat voorop
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!