BITUMEN DAKBEDEKKING

Heeft u een vraag over bitumen daken?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.

reviews-gerards-dakdekkers

Bitumen daken

Een van de meest toegepaste dakbedekkingsmateriaal voor platte daken is bitumen. Bitumen daken worden ook wel asfaltdaken of dakleer in de volksmond genoemd. Bitumen is een kleefachtige materiaal dat door middel van een specifiek proces op uw dak wordt geplaatst. Daarna is uw dak volledig waterdicht. 

Bitumen dakbedekking kan op verschillende draag- constructies worden aangebracht zoals staal, hout, steen of bestaande dakbedekking.

Bitumen dakbedekking door Gerards Dakdekkers

Gerards Dakdekker werkt sinds 1935 in de dakbedekking. Van particulier tot bedrijf en van nieuwbouw tot renovatie en/of onderhoud, wij zijn u graag dag en nacht van dienst! Gerards Dakdekkers is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar om u van dienst te zijn. U kunt bij ons terecht voor de volgende dakbedekkingen:

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0657832122

Bitumen daken

Eén van de meest toegepaste soorten dakbedekking is met uitstek bitumen. Bitumen daken worden in de volksmond ook wel asfaltdaken of dakleer genoemd. Het is sterk, waterdicht en kan op veel verschillende soorten constructies worden aangebracht. Gerards Dakdekkers heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het plaatsen van bitumen dakbedekking en we zijn zowel particulieren als bedrijven van dienst. We vertellen u meer over de voordelen en de mogelijkheden bij Gerards Dakdekkers.

Wat is bitumen precies?

Bitumen is sinds jaar en dag het meest populaire soort dakbedekking. Niet alleen op platte daken wordt het veelvuldig gebruikt, ook op hellende daken komt het voor. Dit materiaal wordt gemaakt van aardolie in combinatie met polyester of glasvlies. Dit maakt het een ongelofelijk sterke en duurzame dakbedekking, dat goed bestand is tegen vocht. U zult dus niet snel te maken krijgen met een dak lekkage en het is ook nog eens relatief goedkoop. 

Toepasbaar op vele soorten daken

Bitumen dakbedekking is eenvoudig aan te brengen op platte- en hellende daken. Het materiaal wordt geleverd in de vorm van stroken, welke eenvoudig op maat aan te passen zijn aan uw type dak. Of u nu uw garage, aanbouw, serre of (licht hellend) dak wilt bedekken; bitumen kan op alle daken worden aangebracht. Wist u dat het zelfs over bestaande dakbedekking heen aangebracht kan worden? Zo is het laten plaatsen ervan geen ingrijpende en dure klus.

Perfect te combineren met isolatie

Vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn bitumen daken enorm populair. Vaak wordt dit gecombineerd met het plaatsen van dak isolatie. Indien het dak van buiten uit geïsoleerd wordt (wat aan te raden is), kan bitumen gewoon op de isolatielaag geplaatst worden. Zo verhoogt u op een eenvoudige manier de isolatiewaarde van uw pand.

Laat u helpen door de professionals van Gerards Dakdekkers

Gerards Dakdekkers werkt sinds 1935 in de dakdekkersbranche. Voor het laten plaatsen, renovatie en/of onderhoud van bitumen daken zijn wij u graag dag en nacht van dienst. Ook voor spoedreparaties zijn we 24 uur per dag voor u beschikbaar. Kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002000 of door een e-mail te sturen naar info@dakdekkergerards.nl.

Bitumen dakbedekking

Heeft u een vraag over bitumen daken?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE AAN!