BITUMEN DAKBEDEKKING

Heeft u een vraag over bitumen daken (plat dak)?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.

reviews-gerards-dakdekkers

Bitumen dak laten plaatsen, renoveren en onderhouden

Een bitumen dak is steeds populairder. Dit komt mede doordat zo’n dak sterk en waterdicht is. Gerards Dakdekkers helpt particulieren en bedrijven al  jaren bij het plaatsen, renoveren en onderhouden van bitumen daken. Om die reden kunnen wij u helpen met alle problemen. Neem contact met ons op. Wij kunnen binnen 1 uur op uw dak staan.

Bitumen dakbedekking kan op verschillende draag- constructies worden aangebracht zoals staal, hout, steen of bestaande dakbedekking.

Waarom Gerards Dakdekkers?

  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen een uur bij u op het dak
  • Actief in uw regio
  • Vakkundige dakdekkers
  • Wij bestaan sinds 1935

Bitumen dakbedekking door Gerards Dakdekkers

Gerards Dakdekker werkt sinds 1935 in de dakbedekking. Van particulier tot bedrijf en van nieuwbouw tot renovatie en/of onderhoud, wij zijn u graag dag en nacht van dienst! Gerards Dakdekkers is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar om u van dienst te zijn. U kunt bij ons terecht voor de volgende dakbedekkingen:

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0625212704

Bitumen dak laten plaatsen, renoveren en onderhouden

Een bitumen dak is steeds populairder. Dit komt mede doordat zo’n dak sterk en waterdicht is. Gerards Dakdekkers helpt particulieren en bedrijven al jaren bij het plaatsen, renoveren en onderhouden van bitumen daken. Om die reden kunnen wij u helpen met alle problemen. Neem contact met ons op. Wij kunnen binnen 1 uur op uw dak staan.

Waarom Gerards Dakdekkers?

  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen een uur bij u op het dak
  • Actief in uw regio
  • Vakkundige dakdekkers
  • Wij bestaan sinds 1935

Wat is bitumen precies?

Bitumen is sinds jaar en dag het meest populaire soort dakbedekking. Niet alleen op platte daken wordt het veelvuldig gebruikt, ook op hellende daken komt het voor. Dit materiaal wordt gemaakt van aardolie in combinatie met polyester of glasvlies. Dit maakt het een ongelofelijk sterke en duurzame dakbedekking, dat goed bestand is tegen vocht. U zult dus niet snel te maken krijgen met een dak lekkage en het is ook nog eens relatief goedkoop. 

Toepasbaar op vele soorten daken

Bitumen dakbedekking is eenvoudig aan te brengen op platte- en hellende daken. Het materiaal wordt geleverd in de vorm van stroken, welke eenvoudig op maat aan te passen zijn aan uw type dak. Of u nu uw garage, aanbouw, serre of (licht hellend) dak wilt bedekken; bitumen kan op alle daken worden aangebracht. Wist u dat het zelfs over bestaande dakbedekking heen aangebracht kan worden? Zo is het laten plaatsen ervan geen ingrijpende en dure klus.

Perfect te combineren met isolatie

Vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn bitumen daken enorm populair. Vaak wordt dit gecombineerd met het plaatsen van dak isolatie. Indien het dak van buiten uit geïsoleerd wordt (wat aan te raden is), kan bitumen gewoon op de isolatielaag geplaatst worden. Zo verhoogt u op een eenvoudige manier de isolatiewaarde van uw pand.

Laat u helpen door de professionals van Gerards Dakdekkers

Gerards Dakdekkers werkt sinds 1935 in de dakdekkersbranche. Voor het laten plaatsen, renovatie en/of onderhoud van bitumen daken zijn wij u graag dag en nacht van dienst. Ook voor spoedreparaties zijn we 24 uur per dag voor u beschikbaar. Kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002000 of door een e-mail te sturen naar offerte@dakdekkergerards.nl.

reviews-gerards-dakdekkers

Heeft u een vraag over bitumen daken?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!