DAK EN GEVELREINIGING

Heeft u een vraag over dak en gevelreiniging?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.

reviews-gerards-dakdekkers

Dak en gevelreiniging

Bij Gerards Dakdekkers kunt u uw dak en gevel zeer goedkoop laten reinigen. De ervaring leert dat wij lagere prijzen vragen dan onze concurrentie. Dat is niet omdat wij stunten met prijzen maar simpelweg omdat wij geloven in eerlijke prijzen.

Daarnaast is het raadzaam om uw dakpannen samen met uw buren te laten reinigen. Hoe groter het oppervlak namelijk is dat wij moeten reinigen des te lager de prijs wordt voor deze klus.

Wat kost dakreiniging?

Er bestaan veel verschillende soorten daken, en al deze daken hebben een verschillende behandeling nodig om tot een goede reiniging over te gaan. Hierdoor kunnen de kosten nog wel eens verschillen. Als u een rieten dak heeft zal deze veel voorzichtiger behandeld moeten worden dan een dak met betonnen dakpannen.

De gemiddelde prijs voor het laten verwijderen van mos op uw dak kost tussen de 5 en 8 euro per m2. Het chemisch laten reinigen van uw gevel of dak gaat vaak in combinatie met een coating of het impregneren van de dakpannen. Wilt u een definitieve prijs weten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0625212704

Dak en gevelreiniging

Bij de Gerards Dakdekkers kunt u uw dakpannen zeer goedkoop laten reinigen. De ervaring leert dat wij lagere prijzen vragen dan onze concurrentie. Dat is niet omdat wij stunten met prijzen maar simpelweg omdat wij geloven in eerlijke prijzen.

Daarnaast is het raadzaam om bijvoorbeeld uw dakpannen te laten reinigen samen met u buren. Hoe groter het oppervlak namelijk is dat wij moeten reinigen des te lager de prijs wordt voor deze klus.

Wat kost dakreiniging?

Er bestaan veel verschillende soorten daken, en al deze daken hebben een verschillende behandeling nodig om tot een goede reiniging over te gaan. Hierdoor kunnen de kosten nog wel eens verschillen. Als u een rieten dak heeft zal deze veel voorzichtiger behandelt moeten worden dan een dak met betonnen dakpannen.

De gemiddelde prijs voor het het laten verwijderen van mos op uw dak kost tussen de 5 en 8 euro per m2. Het chemisch laten reinigen van je gevel of dak gaat vaak in combinatie met een coating of het impregneren van de dakpannen. Wilt u een definitieve prijs weten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0625212704

reviews-gerards-dakdekkers

Heeft u een vraag over dak en gevelreiniging?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE AAN!