Gerards Dakdekkers

Dak vervangen in Bleiswijk

Dak vervangen in Bleiswijk?

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Bleiswijk? Bijvoorbeeld voor het vervangen van uw dak,  dakonderhoud, een dakrenovatie of dakreparatie? Neem dan contact op met Gerards Dakdekkers. Sinds 1935 helpen wij onze klanten met elke type dakbedekking: van dakpannen tot bitumen daken. Onze dienstverlening begint met een vrijblijvende dakinspectie en stopt pas wanneer we de klus netjes hebben opgeleverd en u 100% tevreden bent. Op al onze werkzaamheden zit standaard  zelfs 10 jaar garantie!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Gerard Dakdekker is uw dakdekker in Bleiswijk

Sinds 1935 zijn wij werkzaam in de dakwerkbranche! Wij nemen dus de nodige ervaring mee. U mag er vanuit gaan dat uw klus verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. 

Wij kijken graag met u mee wat nodig is om uw dak te repareren, renoveren of vervangen. In de meeste gevallen volstaan kleinere werken. In sommige gevallen is het dak in zo’n slechte staat dat het in zijn geheel vernieuwd moet worden. Bij Gerards Dakdekker krijgt u altijd een eerlijk advies.

De voordelen van Gerards Dakdekkers:

  • Professioneel Dakdekkersbedrijf sinds 1935, veel ervaring en kennis.
  • Eerlijk en betrouwbaar. Bekijk onze reviews.
  • Voordelig in vergelijking met andere dakdekkers. Vraag gerust een offerte aan.
  • U krijgt een geheel vrijblijvende dakinspectie.
  • 24/7 spoedservice bij stormschade en lekkage.
  • Binnen 60 minuten op locatie bij spoed.
  • 100% tevredenheidsgarantie.
  • 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Uw dak vervangen?

U kunt dus altijd terecht bij Gerards Dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het contactformulier.

Ook kunt u direct een geheel vrijblijvende dakinspectie aanvragen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in de staat van uw dak en kunt u nare problemen zoals lekkage of schade voor zijn. U krijgt dan eerlijk en betrouwbaar advies over uw dak.

Bent u al bekend met de werkzaamheden die u uit wil laten voeren op uw dak? Dat is mooi! Dan kunt u direct een offerte bij ons aanvragen voor uw dak. Zo kunt u meteen ervaren dat wij zowel vakkundig, eerlijk (ook qua prijs!) en betrouwbaar zijn!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?