Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking (dakleer) wordt vaak toegepast. Bitumen is prima materiaal om het dak van een garage, aanbouw, serre of ander plat of licht hellend dak te bedekken. Het dakleer kan eventueel ook over bestaande dakbedekking heen worden aangebracht. De vakmensen van Gerards Dakdekkers voeren deze techniek sinds 1935 uit. Onze dakdekkers bieden een compleet pakket aan dakwerken, onderhoud, renovatie, reparatie en nieuwe dakbedekking. Wij kunnen u van dienst zijn met bijna elk type dakbedekking, van dakpannen tot bitumen daken. Kiest u voor bitumen dakbedekking? Dan kiest u voor waterdichte, goedkope en duurzame dakbedekking.

Offerte aanvragen

Bitumen dakbedekking herstellen of vervangen

U heeft er alle baat bij om schade aan de roofing onmiddellijk te (laten) herstellen. Doet u dit niet, dan kan het dak grotere schade oplopen en lopen de kosten om de schade te herstellen snel op.

Gaat het om plaatselijke schade, dan kunnen blaasjes of scheuren doorgaans eenvoudig gerepareerd worden. Dit gebeurt dan door middel van een rubbercoating of rubberdakpasta. Een andere efficiënte oplossing is het aanbrengen van een nieuwe strook bovenop het beschadigde deel. In sommige gevallen kunnen blazen en scheuren een indicatie zijn dat de dakbedekking aan volledige vervanging toe is. Daarom kunt u het best een ervaren dakwerker inschakelen. Die kan het best bepalen hoe de bitumen dakbedekking hersteld moet worden.

Tijd om jouw project te starten?

We staan telefonisch klaar voor al jouw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar of om direct langs te komen voor reparaties 

Gerards Dakdekkers adviseert u graag

Gerards Dakdekkers werkt sinds 1935 in de dakdekkersbranche. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij graag van dienst bij het vervangen van dakpannen. Over welke soort het beste bij uw wensen en pand past, adviseren we u graag. Bent u dus benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002000 of door een e-mail te sturen naar offerte@dakdekkergerards.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

De voordelen van bitumen op een rijtje

  • Een dak met bitumen is goed bestand tegen vocht.
  • Bitumen is een duurzaam materiaal: roofing bestaat tegenwoordig grotendeels uit gerecycleerd materiaal. Op dit vlak is het materiaal sterk geëvolueerd.
  • Deze dakbedekking is eenvoudig en snel te herstellen of vervangen.
  • Bitumineuze dakbedekking heeft een relatief voordelig prijskaartje. Het is bijvoorbeeld goedkoper dan EPDM dakbedekking.
  • Wilt u het dak tegelijk ook isoleren? Bitumen is perfect combineerbaar met isolatie! Indien het dak van buitenuit geïsoleerd wordt (wat aan te raden is), kan bitumen gewoon op de isolatielaag geplaatst worden.

Bitumen prijs: Wat zijn de kosten voor deze dakbedekking?

De exacte prijs van een bitumineuze dakbedekking hangt van meerdere factoren af. Denk bijvoorbeeld maar aan de oppervlakte van het dak, het type dak en bitumen, de staat van het dak en de moeilijkheidsgraad. Ook de combinatie met eventuele isolatie scheelt een grote slok op de borrel.

Benieuwd naar een concreet prijsvoorstel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

De Dakbedekkingen Van Gerards Dakdekkers

We vertellen u meer over de soorten dakbedekking waarmee Gerards Dakdekkers werkt.

Bitumen daken

Bitumen staat ook wel bekend als dakleer en is enorm populair. Dat is goed te verklaren, want het is sterk, waterdicht en kan op veel verschillende soorten dakconstructies aangebracht worden. Bitumen dakbedekking wordt voornamelijk toegepast op het plat dak, al kan het ook voorkomen op een licht hellend dak.

Dakpannen daken

Dakpannen zien we veelvuldig terug als dakbedekking op het hellend dak. Dakpannen gaan gemiddeld 70 jaar mee en zijn goed bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Door de diverse mogelijkheden in kleur en soort geven ze uw woning een eigen karakteristieke uitstraling. Bijkomend voordeel is dat dakpannen plaatselijk vervangbaar zijn in geval van schade.

Daklekkage

Zelfs het kleinste gaatje in uw dak kan grote gevolgen hebben. Na het constateren van daklekkage is het dan ook verstandig om zo snel mogelijk tot actie over te gaan. Als het lek is gelokaliseerd, wordt u meteen op de hoogte gebracht. U wordt voorgelicht over de verschillende manieren van reparatie en daarbij deskundig en eerlijk geadviseerd door een ervaren expert.

Exclusieve daken

Naast de bekende soorten dakbedekking is Gerards Dakdekkers ook gespecialiseerd in dakbedekkingssoorten als riet, zonneceldakpannen en koper. Onze laatste projecten rondom exclusieve daken kunt u hier bekijken. 

Dakrenovatie

Wilt u uw dak laten renoveren door een ervaren en betrouwbare dakdekker? Dan bent u bij Gerards Dakdekkers aan het juiste adres. Bij een dakrenovatie zorgen wij dat uw dak beter geïsoleerd en waterdicht is. Wij zorgen ervoor dat schade in de toekomst wordt beperkt. Sinds 1935 heeft Gerards Dakdekker honderden daken gerenoveerd, daarom kunt u uw dakrenovatie met gerust hart aan ons overlaten.

Waarom Gerards Dakdekkers?

Als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u natuurlijk dat dit snel én vakkundig wordt opgelost. Dit snappen we bij Gerards Dakdekkers maar al te goed. Vandaar dat u ons 24/7 kunt bereiken als u met spoed service nodig heeft. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Onze vakkundige dakdekkers doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op het dak te staan en uw probleem kundig op te lossen. Wij zetten alles op alles om u tevreden en met een goed dak boven uw hoofd achter te laten.

Snel bij u op locatie

Onze vakkundige dakdekkers komen snel bij u langs om uw problemen kundig op te lossen.

24/7 spoedservice

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een professionele oplossing.

Gratis offerte

Bij Gerards Dakdekkers is een offerte altijd gratis en vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!

10 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit en zetten dit kracht bij door u tien jaar garantie te geven op onze werkzaamheden.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Konaté Coumba
Konaté Coumba
30/10/2022
Goede prijzen en vriendelijke mensen . De lekkage werd snel opgelost. Top mensen!!!
Aicha Karembé
Aicha Karembé
30/10/2022
Meedenkende, vriendelijke mannen waarvan ik uitgebreid uitleg kreeg ook werd ik goed op de hoogte gehouden. En wat ik persoonlijk het fijnst vond, veel humor... 😉 Super bedrijf en enorm klantgericht !
Abdoulaye y Danioko
Abdoulaye y Danioko
30/10/2022
Zijn goede dakdekkers. Zal iedereen dit bedrijf adviseren om de daken te maken
Sanogo Bijou
Sanogo Bijou
30/10/2022
Ik had een vreselijke lekkage en ik wou het niet uitstellen. Gerards kon snel komen om het op te lossen. De volgende keer huur ik jullie graag weer in!
Cheickne Samabaly
Cheickne Samabaly
30/10/2022
Dakisolatie is een goedkopere optie dan de energieprijzen in 2022.. dus ik kon zeer gemakkelijk dakdekker Gerards inschakelen. Ze hebben hard gewerkt.
Rama Laiq
Rama Laiq
30/10/2022
Deze aardige mensen hebben mijn dak gerepareerd. Gelukkig kon het ook heel snel want ons huis begon vreselijk af te koelen! Super fijn! Goede service.
Carolina Garcia
Carolina Garcia
27/10/2022
ik kan de verhouding prijs kwaliteit niet goed vergelijken, maar ben bijzonder tevreden over de geleverde service en het geleverde werk en heb om die reden ook zonder morren de nota voldaan.
Jaime. Estrada
Jaime. Estrada
27/10/2022
De dakgoten geheel door dit bedrijf laten vervangen. Ze hebben supermooi werk afgeleverd! Zeker een aanrader.
Sem Schouten
Sem Schouten
26/10/2022
dakdekkergerards heeft een zeer complete dakreparatie uitgevoerd: nieuwe dakbedekking, ook op dakkapellen, schoorsteen gevoegd, lood en zink vernieuwd. Netjes en vakkundig uitgevoerd door vriendelijke, beleefde vakmensen. Dagelijkse update aan de hand van foto's. Vijf jaar garantie, redelijke prijsstelling. We zijn een tevreden klant.
Daan de Jong
Daan de Jong
26/10/2022
Zonnenpanelen van me dak gewaaid plus dakpannen weg gewaaid en beschadigd dakdekkergerards gebeld binnen een dag waren ze hier met dakpannen die ik door had gegeven via de foto nette prijs en snel opgelost dank hiervoor

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid op prioriteit nummer 1. Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor uw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van uw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Aanvraag formulier

vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is?

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Neemt u dan contact op met Gerards Dakdekkers! Wilt u een nieuw dak? Een dakvenster laten inbouwen? Uw dak goed laten isoleren? Uw schoorsteen laten schoonmaken? Nieuwe dakgoten laten plaatsen of iets heel anders? Doordat elke situatie anders is, vinden wij het belangrijk om uw dak te controleren. Neem nu contact op of vul ons formulier in voor een vrijblijvende dakinspectie.