Gerards Dakdekkers

Dakdekker Rotterdam

Zoekt u een professionele, ervaren én voordelige dakdekker in de regio Rotterdam? Dan zit u goed bij Gerards Dakdekkers. Wij hebben al jaren ervaring in het vak en kunnen vele verschillende werkzaamheden uitvoeren op uw dak. Zo kunnen wij een nieuw dak op uw woning of bedrijfspand plaatsen, maar kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud of een dakreparatie.

Dakdekker in Rotterdam nodig? Dakdekker Gerards helpt u!

 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Altijd (24/7) direct contact met onze spoedservice
 • 10 jaar garantie op onze werkzaamheden (én de meeste materialen)
 • Vrijblijvende gratis dakinspectie altijd mogelijk
 • Onderhoud, reparatie of renovatie voor elk daktype
 • Gegarandeerd een scherpe prijs
 • Ervaren team: Dakdekker Gerards is al actief sinds 1935!

Een nieuw dak voor een lage prijs

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Dan komen wij graag bij u langs om nieuwe dakbedekking te plaatsen. U kiest zelf wat voor soort dakbedekking dit moet zijn.

Weet u niet zo goed welke dakbedekking het beste bij uw woning en bij uw budget past? Dan geven wij u graag geheel vrijblijvend advies over de beste dakbedekking. Het maakt niet uit wat voor soort dak u wil voorzien van nieuwe dakbedekking. Gerards Dakdekkers werkt op alle soorten daken.

Dakpannen, bitumen of uw schoorsteen: wij werken aan alle daken

Door de ruime ervaring binnen ons bedrijf kunnen wij u helpen met het aanleggen of repareren van vrijwel ieder daktype. Allerlei soorten dakpannen op steile of vlakke daken, een bitumendak op een platdak, een dak van Amerikaanse Shingles, dakornamenten of sierstukken: voor uw dakbedekking in Rotterdam kunt u bij Dakdekker Gerards terecht.

Ook voor onderhoud en reparatiesDakdekker Rotterdam

Is uw dakbedekking nog niet aan vervanging toe, maar heeft uw dak een onderhoudsbeurt of een reparatie in Rotterdam nodig? Ook dan zit u ook goed bij deze dakbedekker in Rotterdam. U kunt ons inhuren voor onderhoudswerkzaamheden en voor vele soorten reparaties. Bijvoorbeeld bij:

 • Stormschade, windschade of schade door sneeuw aan uw dak
 • Lekkages, bijvoorbeeld langs uw schoorsteen
 • Verzakking in uw dak of dakkapel
 • Losgeraakte windveren, dakpannen of ventilatiepijpen
 • Problemen met uw dakgoot of afwatering
 • Het plaatsen of herstellen van uw dakraam of venster

Gerards Dakdekkers heeft ruime ervaring met het uitvoeren van allerlei soorten reparaties. U kunt ons raadplegen als er een groot gat in uw dak zit, maar ook als uw dakgoten beschadigd zijn en u deze wil laten repareren. Neem contact met ons op, dan komen wij u zo snel mogelijk helpen.

Is uw dak kapot en vraagt u zich af of deze dakdekker in Rotterdam uw dakprobleem kan verhelpen? Neem dan gerust contact met ons op en wij kunnen u direct antwoord geven op deze vraag.

Rotterdam en omstreken wordt door ons bediend

Wij werken vanuit Rotterdam en in en straal van 60 kilometer rond de regio. Dat betekent dat wij tot ver buiten de stad tot uw dienst zijn. Wilt u weten of uw adres ook binnen ons verzorgingsgebied valt? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Meer weten over deze dakdekker in Rotterdam? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de diensten van Dakdekker Gerards? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf. Ook als u gebruik wil maken van een van onze diensten, zoals het plaatsen van nieuwe dakbedekking, kunt u contact met ons opnemen. We zetten uw afspraak graag in onze agenda.

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?