Gerards Dakdekkers

Dakdekker

Dakdekker nodig?

Bij Gerards Dakdekkers kunt u uitstekend terecht voor dakwerken, dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie en nieuwe dakbedekking. Ons dakdekkersbedrijf is u graag van dienst met bijna elk type dakbedekking, van dakpannen tot bitumen daken

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Onze dakdekkers zorgen ervoor dat u volledig ontlast wordt. Wij regelen namelijk alles; van opstart tot afronding. Onze dienstverlening begint bij de vrijblijvende dakinspectie en stopt pas wanneer u tevreden bent en wij de klus netjes opgeleverd hebben. Op al onze werkzaamheden zit standaard zelfs 10 jaar garantie!

Werkzaamheden van een dakdekker

Gerards Dakdekkers werkt al sinds 1935 in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. 

 

Dakdekkersbedrijf Gerards Dakdekkers help u met:

 • Bitumeuze daken
  Bitumen dakbedekking (dakleer) wordt vaak toegepast. Bitumen is een prima materiaal om het dak van een garage, aanbouw, serre of ander plat of licht hellend dak te bedekken. Het dakleer kan eventueel ook over bestaande dakbedekking heen worden aangebracht. De vakmensen van Gerards Dakdekkers voeren deze techniek sinds 1935 uit.
 • Dakpannen daken
  Waar de meeste platte daken in Nederland bedekt zijn met bitumen, hebben zo’n beetje alle huizen met een hellend dak een dakbedekking van dakpannen. Dakpannen zijn enorm goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden en daarnaast kunnen ze met het juiste onderhoud tot wel 70 jaar lang mee gaan.
 • Leien daken
  Een leien dak geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand. Vroeger waren alleen kastelen, kloosters en kerken voorzien van een leien dakbedekking, maar nu heeft ook u de mogelijkheid hiertoe. Het bijzondere dakleien zorgt voor een perfectie isolatie van uw pand en geeft daarnaast een zeer mooie uitstraling mee. Voor een goed leisteen dak moet de dekker echter wel gebruikmaken van natuurleien. Daarmee wordt het dak namelijk van onberispelijke kwaliteit. De dekker dient hiervoor over een goede expertise te beschikken.
 • Shingles daken
  Uw dak bedekken met shingles is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, daar wordt het namelijk veelvoudig gebruikt. In Nederland wordt het ook steeds vaker gebruikt, vooral op tuinhuisjes. De shingles zijn niet alleen gemakkelijker aan te brengen dan dakpannen en bitumen, het is ook nog eens decoratief. Gerards Dakdekkers heeft ervaring in het aanleggen van dakbedekking en het onderhoud en reparatie.
 • Dakornamenten
  Wij werken uw dak perfect af. Onze zink- en kopermaterialen garanderen een efficiënte afvoering. Wij leveren en plaatsen verschillende modellen, altijd in uw voorkeurskleur. U vindt bij ons ook een ruim assortiment dakornamenten, zoals sierstukken, makelaars en windwijzers. Onze dakornamenten verrijken uw dak.
 • Schoorstenen
  Wist u dat lekkage in huis ook door een kapotte schoorsteen kan komen? Door weersinvloeden als vorst, regen en hitte kan het cement van de schoorsteenpijp poreus worden. Regenwater kan dan door scheuren en kieren naar binnen lekken, met alle gevolgen van dien. Laat uw schoorsteen dus niet alleen regelmatig vegen, maar ook aan de buitenkant onderhouden.
 • Zink- en Koperwerken
  Zink wordt veel gebruikt in de bouw. Logisch, want zink gaat lang mee en heeft bovendien een zeer stijlvolle, authentieke uitstraling. Zinken gevelbekleding, dakgoten en regenpijpen worden daarom steeds vaker geplaatst, zowel bij oude huizen als bij nieuwbouwprojecten. Gerards Dakdekkers heeft veel ervaring met het aanbrengen, onderhouden en repareren van zinken daken en onderdelen.
 • Dakgoten
  Ook voor alles op het gebied van dakgoten kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of de aanleg van een nieuw hemelwaterafvoer systeem. Onze dakdekkers zijn ervaren in alle typen dakgoten en werken met diverse materialen als zink, kunststof/PVC, RVS en polyester.
 • Isolatie van daken
  Een goede isolatie levert een energiebesparing op, zeker wanneer de zolder of aanbouw als leefruimte wordt gebruikt en verwarmd wordt. Gerards Dakdekkers kan u helpen met de isolering van zowel platte als hellende daken. Door een dak verkeerd te isoleren kan uw dakconstructie gaan rotten. Een dak kan op verschillende manieren geïsoleerd worden. Laat u daarom door ons adviseren.
 • Dakstormschade
  Als uw dak schade heeft opgelopen na een storm, dan kan dit meestal nog gerepareerd worden. Maar u heeft wel een probleem, want uw dak is niet meer waterdicht. Het is dus een spoedklus, want als er water in uw huis komt kan dit leiden tot rot en schimmel. Ook gaat er veel warmte verloren als uw dak defect is. Daarom is het dus belangrijk dat u het dak zo snel mogelijk laat repareren.
 • Daklekkage
  Lekkage is vervelend en komt altijd op een ongelegen moment. Bovendien is het altijd maar de vraag waar de lekkage vandaan komt. Is het de dakgoot? Een scheur in de dakbedekking? Een poreuze nokvorst of afgewaaide dakpan? Neem contact op met Gerards Dakdekkers om een inspectie uit te voeren.
 • Dakvensters
  Wij kunnen voor u ook velux- dakvensters plaatsen, wij plaatsen en vervangen ook alle soorten lichtkoepels en dakvensters. Dit doen wij van het begin tot de oplevering naar volledige tevredenheid, wat bij ons voorop staat is kwaliteit en vakkundigheid. Dit is dan ook wat u van ons kunt verwachten.

  Velux dakvensters zijn uit te voeren met tal van verduisterings- en rolgordijnsystemen in vele kleuren en dessins. Deze zijn eveneens leverbaar en montage gebeurt op dezelfde dag.

De voordelen van Gerards Dakdekkers:

 • Dakdekkers sinds 1935, dus jarenlange kennis en ervaring in huis.
 • Als echte specialisten zijn wij altijd professioneel en betrouwbaar.
 • Specialisme hoeft niet duur te zijn: wij zijn erg voordelig in vergelijking met andere dakdekkers.
 • Bij ons krijgt u altijd een geheel vrijblijvende dakinspectie.
 • Altijd binnen 24 uur reactie op een vrijblijvende offerte.
 • 24/7 spoedservice bij stormschade en lekkage.
 • Binnen 60 minuten op locatie bij spoed.
 • 100% tevredenheidsgarantie.

Een dakdekker spreken? Neem contact op!​

U kunt dus altijd terecht bij Gerards Dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het contactformulier.

Ook kunt u direct een geheel vrijblijvende dakinspectie aanvragen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in de staat van uw dak en kunt u nare problemen zoals lekkage of schade voor zijn. U krijgt dan eerlijk en betrouwbaar advies over uw dak.

Bent u al bekend met de werkzaamheden die u uit wil laten voeren op uw dak? Dat is mooi! Dan kunt u direct een offerte bij ons aanvragen voor uw dak. Zo kunt u meteen ervaren dat wij zowel vakkundig, eerlijk (ook qua prijs) en betrouwbaar zijn!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?