Dakdekkersbedrijf Den Haag

Ben je op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Den Haag dat hoogwaardige dakdiensten biedt? Zoek niet verder! Ons dakdekkersbedrijf in Den Haag staat klaar om al je dak behoeften te vervullen met professionaliteit en kwaliteit.

Offerte aanvragen


Dakdekker Den Haag

Waarom kiezen voor Dakdekker Gerards?

  1. Ervaren vakmensen: Ons team bestaat uit ervaren en deskundige dakdekkers die bekend zijn met verschillende daktypen en materialen. Of het nu gaat om een plat dak, een schuin dak, bitumen, EPDM of dakpannen, wij hebben de expertise om alle soorten dak reparaties, -renovaties en -installaties uit te voeren.
  2. Lokale betrokkenheid: Als lokaal dakdekkersbedrijf in Den Haag begrijpen wij de specifieke behoeften en uitdagingen van de regio. Wij streven ernaar om snel ter plaatse te zijn voor dringende reparaties en om betrouwbare service te bieden aan onze medebewoners.
  3. Kwaliteitsmaterialen: Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te waarborgen. Ons doel is om oplossingen te bieden die bestand zijn tegen de wisselende weersomstandigheden in Den Haag en die de levensduur van je dak verlengen.

Onze diensten in Den Haag

  • Dakreparaties: Snelle en efficiënte reparaties om lekkages en schade aan je dak te verhelpen.
  • Dakrenovaties: Vernieuw je dak en geef het een frisse uitstraling met onze renovatie diensten.
  • Dakinspecties: Periodieke inspecties om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en te voorkomen.
  • Nieuwe dakinstallaties: Professionele installatie van diverse daktypen voor nieuwbouwprojecten.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop

Bij ons dakdekkersbedrijf in Den Haag zetten we ons in voor niets minder dan 100% klanttevredenheid. Dit realiseren we door hoogwaardige diensten te leveren en een open communicatiebeleid te waarborgen. Wat ons onderscheidt, zijn niet alleen onze vakbekwame dakdekkers, maar ook onze inzet voor transparantie, betrouwbaarheid en betaalbare tarieven.

Neem contact met ons op

Of je nu een dringende dakreparatie nodig hebt of geïnteresseerd bent in een offerte voor een dakrenovatie, ons dakdekkersbedrijf in Den Haag staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele en betrouwbare dakdiensten die aan jouw behoeften voldoen. Vertrouw op de experts voor een veilig en duurzaam dak boven je hoofd!

 

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Uitstekend
Gebaseerd op 103 recensies
Klaas Vos
Klaas Vos
01/01/2023
Prima service. Vakkundig en veilig werken. Vlotte werkwijze waarbij niets over het hoofd werd gezien. Ze dachtenmer je mee en gavengoede bruikbare tips, en dat alles ter verbetering van je woning. Ook werd het dakje boven de voordeur vrijblijvend voorzien van nieuwe pannen, zodat het totaal helemaal een kloppend plaatje is. Mannen Top gedaan, een dikke Merci!!!
Gerrit Veenstra
Gerrit Veenstra
01/01/2023
Zeer professioneel - Goed advies gekregen m.b.t. mogelijkheid van uitvoering - zeer nette prijs - uitstekende kwaliteit - Top team!
asss sokhna
asss sokhna
27/12/2022
Heb onlangs het dak geheel laten vervangen door isolatie platen, nieuwe dakpannen, nieuwe dakgoten en ook de overstek is vervangen. Ze hebben alles keurig afgewerkt. Alles is in goed overleg gedaan. zal ze zeker bij anderen aanbevelen.
Angelica Tapia
Angelica Tapia
27/12/2022
Dakdekker Gerards heeft ons dak voorzien van nieuwe dakpannen''bitumen pannen'' nokvorsten en nieuw daklood. Wij zijn erg tevreden, we werden veel sneller dan verwacht geholpen en het vernieuwde dak ligt er mooi bij. Ook goed contact onderhouden met ze voor en tijdens de werkzaamheden.
Eelco Verhoeven
Eelco Verhoeven
26/12/2022
Dr firma Dakdekker Gerards heeft onze jaren-70-woning in Ulvenhout voorzien van nieuwe dakpannen, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Ook hebben ze de boeiborden helemaal onderhoudsvrij gemaakt met plastisol. Alles bij elkaar een flinke klus. Nu we klaar zijn kan ik alleen maar zeggen dat we erg tevreden zijn over het resultaat (het is een plaatje geworden!) en over de samenwerking. zij zijn fijne mensen om voor je aan het werk te hebben. Ze zijn eerlijk, duidelijk en denken echt met je mee. Ik kan ze dan ook met een gerust hart aanbevelen. Mannen, nogmaals bedankt!
Quintin Koestler
Quintin Koestler
26/12/2022
Dakpannen vervangen (bitumen pannen) en enkele maanden sneller geleverd dan verwacht. In enkele uren het gehele zadeldak vervangen, inclusief lood en aansmeren schoorstenen. Prettig om mee samen te werken! Zeker aan te bevelen!
Ady Guisse
Ady Guisse
24/12/2022
Dakdekker Gerards heeft in 2,5e dag het dak onder handen genomen. Er zijn isolatieplaten geplaatst, de schoorstenen zijn opnieuw gevoegd en nieuwe pannen het dak opgegaan. De snelheid waarmee dit gedaan is is onvoorstelbaar. Wij hebben geen nacht zonder dak gezeten omdat er systematisch te werk wordt gegaan. Eerst, op dag 1, de ene zijde volledig afwerken en op dag 2 de andere zijde. Dit betekent dat er geen zeil het dak over moest maar dat je altijd letterlijk een dak boven je hoofd hebt tijdens een renovatie. Ik kan Dakdekker Gerards van harte aanbevelen. De communicatie vanaf het offerteproces tot en met de oplevering heb ik als zeer prettig ervaren. Mannen nogmaals bedankt!
Mamadou Sakho
Mamadou Sakho
24/12/2022
Wat een geweldig gezellig en kundig bedrijf! echte aanrader. ze hebben in een onverwacht korte tijd ons hele pannendak gedemonteerd en weer geïnstalleerd. Heel blij met ons mooie bitumen pannen nieuwe dak. Gezellige en nette mensen die zelfs de boel nog aanvegen voor ze er weer vandoor gaan. De koffie (en de rest) was graag gedaan, mannen!
Boubacar Diallo
Boubacar Diallo
23/12/2022
Complete dakopbouw laten plaatsen (bitumen pannen) , dit is super goed gedaan en netjes afgewerkt echt top dank jullie wel
Babsse Ndiaye
Babsse Ndiaye
23/12/2022
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden, die uitermate voortvarend werden uitgevoerd. Op vrijdag werd in de ochtend de steiger rondom het huis opgebouwd, de maandag na het weekend werd in een ochtend beide schoorstenen van nieuw lood voorzien, opnieuw gevoegd en bovenop de scheuren dichtgestreken. Op dinsdag waren er 4 man present, om de dakgoten te vervangen en de boeiborden te vernieuwen, die verrot waren. Om een uur of een waren ze klaar en om 3 uur was de steiger afgebroken en waren ze weg. Het werk is keurig uitgevoerd en werd netjes achtergelaten. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Wat opviel, was de goede sfeer onderling en de samenwerking. Ook in onze richting was iedereen vriendelijk en voorkomend.