Gerards Dakdekkers

VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE​

Vraag vrijblijvend een dakinspectie aan!

Gerards Dakdekkers werkt al sinds 1935 in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak.

Is uw dak al enige tijd niet geïnspecteerd dan kunt u een vrijblijvende dakinspectie laten uitvoeren. Ook wanneer bijvoorbeeld de functie van het dak veranderd biedt een inspectie uitkomst. Lekkages of bijvoorbeeld stormschade kunnen op deze manier in de toekomst worden voorkomen. Met een inspectie krijgt u inzicht in uw dak.

Na afloop van de dakinspectie, bespreken we met u hoe de staat van uw dak is en welke reparaties er eventueel nodig zijn. Vul het formulier in of bel ons op 0853002000 voor uw dak inspectie. Uiteraard krijgt u een geheel vrijblijvende offerterapport voor de uit te voeren werkzaamheden zoals een eventuele dakreparatie.

De dakinspectie is vrijblijvend. Let wel: wij zijn genoodzaakt om de voorrijkosten in rekening te brengen, wanneer u niet binnen 24 uur afzegt. 

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!


Vrijblijvend dakinspectie aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in.

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?