Gerards Dakdekkers

DAKISOLATIE

Gerards Dakdekkers dakisolatie

Een slecht geïsoleerde woning is in de winter te koud en in de zomer te heet. Door uw woning op de juiste manier te laten isoleren heeft u het hele jaar niet alleen de juiste temperatuur in huis, maar daarnaast bespaart u flink op uw energiekosten. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Gerards Dakdekkers biedt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit diverse isolatiemateriaal. Bij het kiezen van een geschikt isolatiemateriaal zijn de isolatiewaarde, het type dak en de isolatiewijze (binnen/buiten/zoldervloer) belangrijke factoren.

Bespaar kosten met goede dakisolatie

Zeker op het moment dat de zolder of aanbouw als leefruimte wordt gebruikt en verwarmd wordt, is goede dakisolatie enorm belangrijk. Door het dak vanaf de buitenkant te isoleren, wordt het energieverbruik aanzienlijk teruggedrongen. Dat bespaart bij een gemiddelde woning ruim €500,- per jaar! Bovendien houdt u in de zomer de warmte buiten, simpelweg omdat het dak goed geïsoleerd is. Dakisolatie is bij Gerards Dakdekkers mogelijk met verschillende isolatiematerialen. Wilt u hier meer over weten?

Schuin- en plat dak isoleren

De beste isolatiewaarde wordt gerealiseerd door het dak vanaf de buitenkant te isoleren. Dat komt omdat het isolatiemateriaal niet onderbroken wordt door de balken van het dak en omdat er ruimte is voor voldoende isolatiemateriaal. Voor de beste isolatiewaarde is het altijd aan te raden het dak door een professional te laten isoleren. Gerards Dakdekkers is hiervoor uw partner.

Bekijk meer informatie over schuin dak isoleren >>>
Bekijk meer informatie over plat dak isoleren >>>

Meer informatie

Wilt u uw dakisolatie vervangen? Wenst u meer informatie over één van onze diensten. Neem dan gerust contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002000 of door een e-mail te sturen naar offerte@dakdekkergerards.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  

Welke soorten dakisolatie zijn er?

Bent u op zoek naar de juiste vorm van dakisolatie? Dan bent u aan het juiste adres bij Gerards Dakdekkers. Bij ons heeft u de keuze om uit de volgende materialen te kiezen:

 1. SuperFOIL
 2. Unidek dakplaten
 3. PIR hardschuim
 

 

 

Gerards Dakdekkers SuperFOIL 

Gerards Dakdekkers gebruikt het bekende SuperFOIL als isolatiefolie. Zowel warm-dak als koud-dak constructies zijn uitermate geschikt om met SuperFOIL isolatiefolie te isoleren. Met het meerlaagse hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal van SuperFOIL bent u verzekerd van perfecte isolatie van uw schuine of lichte hellende dak. De isolatiefolie van SuperFOIL kan zowel geleverd worden in een dampdichte als een damp-doorlatende uitvoering. Het isolatie materiaal van SuperFOIL is voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en is opgenomen in de databank van de overheid. Bekijk hieronder de soorten isolatiefolie van SuperFOIL.

SF40BB SuperFoil de dikste ademende damp-open isolatiefolie is nu op de markt. Na uitvoerige testen is er nu een damp-doorlatende folie die ideaal als aanvulling op oudere bestaande isolatie kan worden toegepast. U haalt daarbij met gemak de eisen voor subsidie of bouwvoorschriften, een toevoeging aan de Rc tot ruim 3,9 in muren en schuine daken is mogelijk. Voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid.

SF40BB SuperFoil is opgebouwd uit 19 lagen van hoogwaardig isolatie materiaal. Gelijk aan een dubbele laag van veel andere merken. SF40BB SuperFoil Isolatie is slechts 75mm dik en is gemakkelijk te hanteren, installeren, knippen, en te plakken, volkomen veilig te verwerken zijn zonder irritaties van huid en luchtwegen – gewoon knippen met een schaar of elektrisch snijapparaat. SF40BB is bij renovatie en combinaties met bestaande isolatie, de meest gebruikte SuperFOIL thermische isolatie voor daken en muren.

Ook bij nieuwbouw wordt SF40BB succesvol toegepast als aanvulling op dakpanelen of platen. Door de prefab panelen af te werken met SF40BB als isolerende onderdakfolie, kan economisch en eenvoudig aan eisen voor nieuwbouw worden voldaan.

 

SF19+ SuperFOIL isolatiefolie is de verbeterde versie van het origineel, SF19. Het wordt veelvuldig toegepast als aanvulling in combinatie met andere isolatie om zo aan de eisen van bouwvoorschriften te voldoen.

Met 11 lagen hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal kan met deze dampdichte isolatiefolie een toevoeging aan de Rc van 2,49 tot 2,97 gehaald worden in daken of muren. Voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid.

SF19+ verbeterde dampdichte hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie is een zogenaamde multifolie. Deze reflecterende meerlaagse isolatiefolie is net als de standaard SF19 vergelijkbaar met de standaard multifolie producten zoals van Airflex ACTIS, XL-mat en YBS SuperQuilt, maar in prestatie en prijs superieur. De isolatie folie is uitermate geschikt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie! Wordt ook veelvuldig bij renovatie van rieten daken toegepast vanwege de perfecte dampdichtheid. Ook bij beschadiging van één van de bovenste lagen blijft de dampdichtheid bestaan door de aanwezigheid van intacte folies dieper in het product. Beschadigingen van bijvoorbeeld bubbelfoil producten leiden vaak tot verlies van dampdichtheid en tot grote vochtproblemen.

SF19+ SuperFoil is opgebouwd uit 11 lagen van hoogwaardig isolatie materiaal, is de thermische isolatie voor vloeren, daken en muren. SF19+ SuperFoil Isolatie is slechts 45mm dik en is gemakkelijk te hanteren, installeren, knippen, en te plakken, volkomen veilig te verwerken zonder irritaties van huid en luchtwegen – gewoon knippen met een schaar of elektrisch snijapparaat.

 

SF19BB SuperFoil ademde hoogwaardige meerlaagse reflecterende damp-open isolatiefolie. De beste dampdoorlatende en waterdichte multifolie.

Met 9 lagen hoogwaardig isolatiemateriaal kan met deze damp-open ademde isolatiefolie een toevoeging aan de Rc van 2,22 tot 2,53 gehaald worden in daken of muren. Voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid.

Vergelijkbaar met producten van ACTIS, XL-mat, YBS maar net als bijvoorbeeld Actis Hybrid is SF19BB isolatiefolie van SuperFoil ademend en dampdoorlatend echter in prestatie en prijs superieur. De isolatiefolie is uitermate geschikt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie! Wordt ook veelvuldig als aanvulling toegepast bij bestaande isolatie of wanneer er vocht moet worden afgevoerd uit een constructie. Het is isolatie, waterdichte laag en ademde membraam onderdakfolie in een enkel product.

SF19BB isolatiefolie van SuperFoil Isolatie is slechts 40mm dik en is gemakkelijk te hanteren, installeren, knippen en te plakken, is volkomen veilig te verwerken zonder irritaties van huid en luchtwegen – gewoon knippen met een schaar of elektrisch snijapparaat.

 

SF40 SuperFoil is een hoogwaardige meerlaagse reflecterende isolatiefolie, een zogenaamde multifolie. SF40 isolatiefolie is de multifolie op de markt in Europa!

Met 36 lagen hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal kan met deze dampdichte isolatiefolie een toevoeging aan de Rc van 3,58 tot 4,04 gehaald worden in daken of muren. Voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid. Zelfs goedgekeurd en DIBT toegelaten op de Duitse markt volgens Duitse normering.

Hoewel geen enkel ander merk een vergelijkbare folie heeft is de werking vergelijkbaar met een dubbele laag van producten als ACTIS,  XL-mat en YBS SuperQuilt, maar beter in prestatie en veel economischer. De meerlaagse isolatie folie is uitermate geschikt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie! Met SF40 kunt u aan de eisen van het nieuwe bouwbesluit voldoen bij een geringe dikte.

SF40 SuperFoil is opgebouwd uit 36 lagen van hoogwaardig isolatie materiaal. Gelijk aan een dubbele laag van veel andere merken. SF40 SuperFoil Isolatie is slechts 65mm dik en is gemakkelijk te hanteren, installeren, knippen, en te plakken, volkomen veilig te verwerken zijn zonder irritaties van huid en luchtwegen – gewoon knippen met een schaar of elektrisch snijapparaat.

SF40 is de  meest gebruikte SuperFOIL thermische isolatie voor vloeren, daken en muren.

 

SF60 SuperFoil hoogwaardige meerlaagse reflecterende isolatiefolie. SF60 isolatiefolie is de dikste multifolie op de markt in Europa!

Met 55 lagen hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal kan met deze dampdichte isolatiefolie een toevoeging aan de Rc van 4,42 tot 4,88 gehaald worden in daken of muren. Voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid. Zelfs goedgekeurd en DIBT toegelaten op de Duitse markt volgens Duitse normering.

Hoewel geen enkel ander merk een vergelijkbare folie heeft is de werking vergelijkbaar met twee of drie lagen van producten van ACTIS,  XL-mat en YBS SuperQuilt, maar beter in prestatie en veel economischer. De meerlaagse isolatie folie is uitermate geschikt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie! Met SF60 kunt u aan de eisen van het nieuwe bouwbesluit voldoen bij een geringe dikte.

SF60 isolatiefolie van SuperFoil is opgebouwd uit 55 lagen van hoogwaardig isolatie materiaal. Gelijk aan meerdere lagen van veel andere merken. SF60 SuperFoil Isolatie is 100mm dik en is gemakkelijk te hanteren, installeren, knippen, en te plakken, volkomen veilig te verwerken zijn zonder irritaties van huid en luchtwegen – gewoon knippen met een schaar of elektrisch snijapparaat.

SF60 wordt het meest toegepast in houtenskeletbouw of wanden.

 

Gerards Dakdekkers werkt met Unidek dakplaten! 

Unidek Aero is een isolerend alles-in-1 dakelement met een kern van EPS Platinum, brandvertragend gemodificeerd volgens NEN 6065/6066, voorzien van 4 geïntegreerde verstijvers van 19 mm hoog en 45 mm breed. De buitenzijde is voorzien van een 3 mm spaanplaat met groene folie en ruitmotief en 3 tengels van 20 mm hoog en 30 mm breed. De binnenzijde is voorzien van een 12 mm gipskartonplaat, die tussen 2 verstijvers is aangebracht, afgewerkt met een 3 mm spaanplaat voorzien van een witte zichtzijde.

Gerards Dakdekkers werkt met PIR hardschuim isolatie!

 • Hoog rendement PIR
 • hardschuim lambdawaarde vanaf 0,022 W/m·K
 • Ruimtebesparend t.o.v. traditionele isolatiematerialen
 • Licht van gewicht
 • Ideaal voor nieuwbouw en renovatie
 • Eenvoudig te verwerken
 • Blijvend thermisch rendement
 • Gaat de levensduur van een gebouw mee
Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?