Gerards Dakdekkers

Dakisolatie Den Haag

Dakisolatie nodig in Den Haag?

Een slecht geïsoleerde woning is in de winter te koud en in de zomer te heet. Door uw woning op de juiste manier te laten isoleren heeft u het hele jaar niet alleen de juiste temperatuur in huis, maar daarnaast bespaart u flink op uw energiekosten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Onze dakdekkers zorgen ervoor dat u volledig ontlast wordt. Wij regelen namelijk alles van opstart tot afronding. Onze dienstverlening begint bij de vrijblijvende dakinspectie en stopt pas wanneer u tevreden bent en wij de klus netjes opgeleverd hebben. Op al onze werkzaamheden zit standaard 10 jaar garantie. Op veel materialen zit zelfs 10 jaar garantie!

U kunt ons inschakelen voor diverse dakwerkzaamheden in Den Haag

Gerards Dakdekkers werkt al sinds 1935 in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

De voordelen van Gerards Dakdekkers:

  • Dakdekkers sinds 1935, dus jarenlange kennis en ervaring in huis.
  • Als echte specialisten zijn wij altijd professioneel en betrouwbaar.
  • Specialisme hoeft niet duur te zijn: wij zijn erg voordelig in vergelijking met andere dakdekkers.
  • Bij ons krijgt u altijd een geheel vrijblijvende dakinspectie.
  • Altijd binnen 24 uur reactie op een vrijblijvende offerte.
  • 24/7 spoedservice bij stormschade en lekkage.
  • Binnen 60 minuten op locatie bij spoed.
  • 100% tevredenheidsgarantie.

Neem nu contact op met Gerards Dakdekkers

U kunt dus altijd terecht bij Gerards Dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het contactformulier.

Ook kunt u direct een geheel vrijblijvende dakinspectie aanvragen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in de staat van uw dak en kunt u nare problemen zoals lekkage of schade voor zijn. U krijgt dan eerlijk en betrouwbaar advies over uw dak.

Bent u al bekend met de werkzaamheden die u uit wil laten voeren op uw dak? Dat is mooi! Dan kunt u direct een offerte bij ons aanvragen voor uw dak. Zo kunt u meteen ervaren dat wij niet alleen ervaren specialisten zijn maar ook nog eens hartstikke voordelig zijn!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?