DAKLEKKAGE

Daklekkage

Daklekkage repareren

Daklekkages zijn een grote ergernis voor veel woningbezitters, niet alleen omdat de oorzaak van een lekkage vaak lastig te achterhalen is maar ook omdat de schade vaak moeizaam te repareren valt. Lekkages zorgen voor vele verschillende schades zoals, schimmelvorming, rottende plekken en schade aan materiaal dat binnen staat. Het is daarnaast niet altijd duidelijk hoe een lekkage ontstaan is.

Met de lekkagedienst van Gerards Dakdekkers achterhalen wij snel de bron van de lekkage voor u en waar mogelijk direct voor u gerepareerd. Mocht de schade niet direct te repareren zijn, dan zorgen wij voor een gepaste (tijdelijke) oplossing en komen we de eerstvolgende dag terug om de gehele reparatie uit te voeren.

BEL ONS VANDAAG NOG OM DE LEKKAGE TE BEHANDELEN!​​

Wanneer daklekkage ontstaat is het namelijk vereist om snel te handelen. Lekkage kan veel schade veroorzaken aan uw huis en inboedel. Snel een afspraak maken kan onder andere door uw gegevens vrijblijvend achter te laten. Gerards Dakdekkers neemt dan z.s.m. contact met u op. Mocht u niet willen wachten: neem dan direct telefonisch contact op met Gerards Dakdekkers.​

Oorzaken daklekkages

Lekkages kunnen op diverse manieren ontstaan onder uw dak. Zo kan er bij een hevige regenbui water onder uw dakpannen komen, wat vervolgens langs het houtwerk van uw woning naar binnen komt. Andere oorzaken zijn onder andere scheuren in dakleer (veelal bij platte daken),  verstopte dakgoten, of door slijtage aan uw schoorsteen.

Om lekkages aan uw dakbedekking tegen te gaan adviseren we u om een periodieke controle te laten uitvoeren door een dakspecialit. Zo worden beginnende problemen direct voor u gevonden en opgelost!


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!