Gerards Dakdekkers

DAKLEKKAGE​

Hulp van de daklekkage specialist 

Zelfs het kleinste gaatje in uw dak kan grote gevolgen hebben. Na het constateren van daklekkage is het dan ook verstandig om zo snel mogelijk tot actie over te gaan.

Als het lek is gelokaliseerd, wordt u meteen op de hoogte gebracht. U wordt voorgelicht over de verschillende manieren van reparatie en daarbij deskundig en eerlijk geadviseerd door een ervaren expert.

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0625212704

Daklekkage

Schimmel aan uw plafond, rottend hout, beschadigde vloeren, kortsluiting: het laatste wat u wilt in uw woning is daklekkage. Bijna ieder huishouden heeft weleens een lekkage gehad. Vaak is een beschadiging van de dakbedekking de oorzaak. Onze dakdekkers detecteren en repareren de schade.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Hoe groot of klein het lek ook is: onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met lekdetectie en kunnen u altijd van dienst zijn bij het lokaliseren van het lek en het deskundig herstellen van uw lekkage.

Oorzaken daklekkages

Voordat we de lekkage aan het dak kunnen repareren, moet allereerst de oorzaak worden vastgesteld. Water kan eenvoudig binnendringen als dakpannen verschoven of ingescheurd zijn. Daarnaast zijn mankementen aan de schoorsteen, verstoppingen in de dakgoot en mankementen aan het dakleer veel voorkomende oorzaken voor het ontstaan van een daklekkage. Het achterhalen van de oorzaak is het belangrijkste en tevens moeilijkste onderdeel. Gerards Dakdekkers helpt u hier professioneel bij, zodat de daklekkage effectief kan worden verholpen.

Daklekkage repareren
Het is één van de grootste angsten voor iedere huizenbezitter: een daklekkage. Een lekkage aan het dak kan door verschillende redenen ontstaan. Wat de oorzaak ook is, het kan al snel voor vervelende problemen zorgen. Schimmelvorming en rottende plekken zijn veel voorkomende schades als gevolg van een daklekkage. Het opsporen ervan is niet altijd eenvoudig, omdat de plek waar de schade is ontstaan niet de plek hoeft te zijn waar de daadwerkelijke daklekkage zich bevindt. Gerards Dakdekkers achterhaalt snel de bron van de lekkage zodat we effectief (al dan niet tijdelijk) het dak kunnen repareren.

Met de lekkagedienst van Gerards Dakdekkers achterhalen wij snel de bron van de lekkage en wordt uw dak indien mogelijk direct gerepareerd. Mocht de schade niet direct te repareren zijn, dan zorgen wij voor een gepaste (tijdelijke) oplossing en komen we de eerstvolgende dag terug om de gehele reparatie uit te voeren.

Snel handelen bij daklekkage!
Als water is binnengedrongen en schade heeft aangericht, is het belangrijk om snel te handelen zodat ergere schade voorkomen wordt. Voor een daklekkage kunt u contact opnemen voor een spoedreparatie. Omdat een daklekkage op de meest vervelende momenten kan ontstaan, staan we 24 uur per dag voor u klaar om de lekkage aan het dak te repareren. Lukt dit niet direct? Dan treffen we noodgedwongen maatregelen om ergere schade te voorkomen. De volgende dag wordt de schade vervolgens in zijn geheel gerepareerd. Heeft u schade als gevolg van een daklekkage? Neem dan z.s.m. contact op met onze spoedservice via 0625212704. Dan staan we binnen een uur bij u voor de deur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?