DAKPANNEN DAKEN

Heeft u een vraag over dakpannen?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.

reviews-gerards-dakdekkers

Dakpannen plaatsen

Een dakpan heeft een gemiddelde technische levensduur van 70 jaar. Echter, er zijn veel factoren die kunnen leiden tot een snellere vervanging van uw dakpannen. Voorbeelden van factoren zijn regen, wind, ijs, mos en algenaanslag. Al deze factoren kunnen er allemaal voor zorgen dat uw pannen eerder poreus worden of eerder gaan scheuren. Twijfelt u of uw dakpannen nog in goede staat zijn? We komen vrijblijvend en vrijblijvend inspecteren.

Dakbedekking door Gerards Dakdekkers

Gerards Dakdekker werkt sinds 1935 in de dakbedekking. Van particulier tot bedrijf en van nieuwbouw tot renovatie en/of onderhoud, wij zijn u graag dag en nacht van dienst! Gerards Dakdekkers is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar om u van dienst te zijn. U kunt bij ons terecht voor de volgende dakbedekkingen:

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden. Wij zijn te bereiken via: 

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0625212704

Dakpannen plaatsen en vervangen

Waar de meeste platte daken in Nederland bedekt zijn met bitumen, hebben zo’n beetje alle huizen met een hellend dak een dakbedekking van dakpannen. Dakpannen zijn enorm goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden en daarnaast kunnen ze met het juiste onderhoud tot wel 70 jaar lang mee gaan. Gerards Dakdekkers werkt sinds 1935 in de dakdekkersbranche. Moeten uw dakpannen vervangen worden? Dan kunt u uw dakpannen met een gerust hart laten leggen door onze vakspecialisten.

De voordelen van dakpannen

Dakpannen hebben een enorm lange levensduur. Gedurende deze levensduur hoeft u ook maar weinig onderhoud uit te voeren. Een groot voordeel is dat dakpannen plaatselijk vervangen kunnen worden in geval van schade. Het is zelfs mogelijk om exemplaren op het dak snel te verwisselen als u op een bepaalde plek last krijgt van een daklekkage.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Dakpannen zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. De keuze voor de juiste dakpan is afhankelijk van verschillende factoren. Zo hebben Gemeentes vaak voorschriften voor de te gebruiken kleur dakpan. Ook moet u rekening houden met het model, de kleur en de kwaliteit. Verder spelen de dakconstructie en de isolatie een belangrijke rol. Een ding is zeker; Als u door Gerards Dakdekkers nieuwe dakpannen laat leggen, heeft u de keuze uit vele opties. We lichten een opties uit.

Keramische- en betonnen dakpannen

Keramische dakpannen zijn gemaakt van klei en zijn in vele vormen, kleuren, stijlen en formaten beschikbaar. Betonnen dakpannen zijn de iets goedkopere variant. Deze dakpannen gaan dan ook iets minder lang mee; gemiddeld 35 tot 50 jaar. Beide dakpannen hebben de eigenschappen dat ze snel te plaatsen zijn en daarnaast maatvast en vormvast zijn. Beide soorten dakpannen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Geglazuurde dakpannen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om dakpannen te laten leggen die geglazuurd zijn. Dit zijn dakpannen die een behandeling met glazuur hebben gehad. Dit voorkomt dat mos en algen zich hechten op het oppervlak van de dakpan. Hierdoor gaan de dakpannen langer mee en zijn ze nóg onderhoudsarmer.

Zonneceldakpannen

Wie de dakpannen wil laten vervangen moet zeker de zonneceldakpannen eens overwegen. Dit zijn dakpannen met ingebouwde zonnepanelen. Ze fungeren dus als dakbedekking én zonnepaneel! Zo kunt u uw woning op een groene, voordelige manier van stroom voorzien.

Gerards Dakdekkers adviseert u graag

Gerards Dakdekkers werkt sinds 1935 in de dakdekkersbranche. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij graag van dienst bij het vervangen van dakpannen. Over welke soort het beste bij uw wensen en pand past, adviseren we u graag. Bent u dus benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002000 of door een e-mail te sturen naar offerte@dakdekkergerards.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

reviews-gerards-dakdekkers

Heeft u een vraag over dakpannen?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.


UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DAKWERKZAAMHEDEN