DAKRENOVATIE

Dakrenovatie

Gerards Dakdekkers heeft meer dan 35 jaar ervaring in het onderhouden en renoveren van onder meer platte daken, hellende daken en zadeldaken. We adviseren u graag over de mogelijkheden, zoals het schoonmaken en impregneren van dakpannen, het aanbrengen van dakbedekking of schoorsteenrenovatie.

Stormschade, vochtige plekken aan het plafond, een lekkende dakgoot en/of beschadigde dakpannen? Dan is dakrenovatie de oplossing. Het renoveren van uw dak zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het dak van uw woning. Het is vaak lastig inschatten wat er moet gebeuren aan uw dak als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. Maak daarom een afspraak met Gerards Dakdekkers om te kijken naar wat de beste oplossing is voor het probleem met uw dak.

VORMEN VAN DAKRENOVATIE​​

1) Nieuwe dakbedekkingdak renoveren onderdak
Het kan gebeuren dat je dakbedekking na verloop van tijd versleten raakt. Je kan de bedekking dan vernieuwen.

2) Dakisolatie plaatsendak renoveren onderdak
Laat je een dakrenovatie uitvoeren, dan kan je meteen ook investeren in dakisolatie langs buiten. Het isoleren van het dak langs buiten is handig als de binnenzijde van het dak al is afgewerkt. Bovendien verlies je dan geen ook geen binnenruimte en is de dakconstructie beter beschermd tegen temperatuurschommelingen.

3) Onderdak plaatsen
In veel oude woningen is er geen onderdak aanwezig. Nochtans is dit een belangrijk onderdeel van het dak; het is een beschermingslaag die tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking ligt. Het onderdak zorgt ervoor dat het isolatiemateriaal en de onderliggende constructie niet aangetast worden door vocht, stof en wind.

4) Volledige dakconstructie vernieuwen

Niet alleen bij nieuwbouwprojecten worden nieuwe daken geplaatst. Ook bij renovaties van bestaande daken kan het nodig zijn om de volledige dakconstructie te vernieuwen, bijvoorbeeld als de constructie begint door te zakken of aangetast is door vocht. Aangezien het plaatsen van een nieuw dak een ingrijpende klus is, kunnen de kosten hiervan erg hoog oplopen.

 • Bereikbaar voor noodreparaties
 • Gratis dakinspectie
 • Geen voorrijkosten
 • Woont u in Zuid-Holland dan zijn wij binnen 1 uur bij u!
 • Garantie op de hoogste kwaliteit
 • Zeer scherp in onze prijzen
 • Ruim assortiment op voorraad​​​​
Renovatie van dak

Waarom
Gerards Dakdekkers?

 • Goede en betrouwbare dakdekkers
 • Wij staan bekend om onze snelle service
 • Een perfecte uitvoering voor een eerlijk prijs
 • Klantvriendelijkheid staat voorop
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat

OVER GERARDS DAKDEKKERS

Gerards Dakdekkers heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan! Wij komen naar: Arnhem, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Leiden,  Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zeeland en Zoetermeer


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!