Gerards Dakdekkers

DAKRENOVATIE

Dakrenovatie door Gerards Dakdekkers

Wilt u uw dak laten renoveren door een ervaren en betrouwbare dakdekker? Dan bent u bij Gerards Dakdekkers aan het juiste adres. Bij een dakrenovatie zorgen wij dat uw dak beter geïsoleerd en waterdicht is. Wij zorgen ervoor dat schade in de toekomst wordt beperkt. Sinds 1935 heeft Gerards Dakdekker honderden daken gerenoveerd, daarom kunt u uw dakrenovatie met gerust hart aan ons overlaten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Waarom het dak renoveren?

Het dak is enorm belangrijk voor een veilig, droog en comfortabel onderkomen. Het dak is het hoogste punt van het huis en heeft het wat veroudering en weersinvloeden betreft zwaar te verduren. Een dak dat onvoldoende onderhouden wordt, kan al snel onaangename schades en kosten met zich meebrengen. Een daklekkage en warmteverlies door een slecht functionerende isolatie zijn hier veelvoorkomende voorbeelden van. Deze schades en kosten worden voorkomen met een tijdige dakrenovatie.

Waarom Gerards Dakdekkers?

Werkzaamheden dakrenovatie

Schades en kosten kunnen voorkomen worden met een dakrenovatie. De werkzaamheden zijn hierin erg divers. Allereerst komen we langs voor een vrijblijvende dakinspectie. We controleren het dak en voeren in goed overleg met u herstelwerkzaamheden uit, zoals dakpannen vervangen of het dakleer vernieuwen. Na de uitgevoerde werkzaamheden is uw dak weer als nieuw en kunt u weer veilig, droog en comfortabel wonen

Hulp van de dakdekspecialist

Is uw dak toe aan een dakrenovatie of wilt u vrijblijvend een indicatie van de kosten ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang de prijs per m2 voor het vernieuwen van het dak. Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002000 of door een e-mail te sturen naar offerte@dakdekkergerards.nl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?