DAKRENOVATIE

Heeft u een vraag over een dakrenovatie?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.

reviews-gerards-dakdekkers

Dakrenovatie door Dakdekker Gerards

Wanneer u uw dak laat renoveren door Gerards Dakdekkers dan heeft dit veel voordelen. Uw dak wordt dan niet alleen beter geïsoleerd is, maar u zorgt ook dat deze weer waterdicht wordt en schade in de toekomst wordt beperkt. Sinds 1935 heeft Gerards Dakdekkers tientallen daken gerenoveerd, daarom kunnen wij uw dak ook renoveren.

Waarom Gerards Dakdekkers?

  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen een uur bij u op het dak
  • Actief in uw regio
  • Vakkundige dakdekkers
  • Wij bestaan sinds 1935

Hulp van de dakdekspecialist

Wat wij in feite doen tijdens een dakrenovatie is allereerst uw dak inspecteren, gebreken vaststellen en herstelwerkzaamheden uitvoeren zoals dakpannen vervangen of het dakleer vernieuwen. Uiteraard kunt u van ons verwachten dat uw oude dak, na de uitgevoerde renovatiewerkzaamheden, weer als nieuw is. U krijgt uiteraard garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Wilt u een vrijblijvende kosten indicatie ontvangen? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan en ontvang de prijs per m2 voor het vernieuwen van het dak.

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0625212704

Dakrenovatie door Gerards Dakdekkers

Wanneer u uw dak laat renoveren door Gerards Dakdekker dan heeft dit veel voordelen. Uw dak wordt dan niet alleen beter geïsoleerd is, maar u zorgt ook dat deze weer waterdicht wordt en schade in de toekomst wordt beperkt. Sinds 1935 heeft Gerards Dakdekker honderden daken gerenoveerd, daarom kunnen wij uw dak ook renoveren.

Waarom het dak renoveren?

Het dak is enorm belangrijk voor een veilig, droog en comfortabel onderkomen. Het dak is het hoogste punt van het huis en heeft het wat veroudering en weersinvloeden betreft zwaar te verduren. Een dak dat onvoldoende onderhouden wordt, kan al snel onaangename schades en bijbehorende kosten met zich meebrengen. Een daklekkage en warmteverlies door een slecht functionerende isolatie zijn hier veelvoorkomende voorbeelden van. Deze schades en kosten worden voorkomen met een tijdige dakrenovatie.

Waarom Gerards Dakdekkers?

  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen een uur bij u op het dak
  • Actief in uw regio
  • Vakkundige dakdekkers
  • Wij bestaan sinds 1935

Werkzaamheden dakrenovatie

Schades en kosten kunnen voorkomen worden met een dakrenovatie. De werkzaamheden zijn hierin erg divers. Allereerst komen we langs voor een vrijblijvende dakinspectie. We controleren het dak en voeren in goed overleg met u herstelwerkzaamheden uit, zoals dakpannen vervangen of het dakleer vernieuwen. Na de uitgevoerde werkzaamheden is uw dak weer als nieuw en kunt u weer veilig, droog en comfortabel wonen

Hulp van de dakdekspecialist

Is uw dak toe aan een dakrenovatie of wilt u vrijblijvend een indicatie van de kosten ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang de prijs per m2 voor het vernieuwen van het dak. Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002000 of door een e-mail te sturen naar offerte@dakdekkergerards.nl.

reviews-gerards-dakdekkers

Heeft u een vraag over dakrenovaties?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!