DAKRENOVATIE

Heeft u een vraag over dakrenovatie?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.

reviews-gerards-dakdekkers

Dakrenovatie

Is uw dak van uw oude huis, schuur, of tuinhuis na jaren lang aan vervanging of verbetering toe? Dan kunt u Gerards Dakdekkers inschakelen voor een dakrenovatie. Soms is het ook echt nodig dat u uw dak na een bepaalde tijd renoveert.

U kunt vanwege verschillende redenen een dakspecialist inschakelen voor een dakrenovatie. Waar de een zijn of haar dak laat renoveren voor een hogere isolatiewaarde, kan de ander dit doen om de waterdichtheid te verbeteren. De werkzaamheden van een dakrenovatie zijn dus erg uiteenlopend. 

Hulp van de dakdekspecialist

Wat wij in feite doen tijdens een dakrenovatie is allereerst uw dak inspecteren, gebreken vaststellen en herstelwerkzaamheden uitvoeren zoals dakpannen vervangen of het dakleer vernieuwen. Uiteraard kunt u van ons verwachten dat uw oude dak, na de uitgevoerde renovatiewerkzaamheden, weer als nieuw is. U krijgt uiteraard garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Wilt u een vrijblijvende kosten indicatie ontvangen? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan en ontvang de prijs per m2 voor het vernieuwen van het dak.

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0657832122

Dakrenovatie

Is het dak van uw huis, schuur, kantoorpand of tuinhuis aan vervanging of verbetering toe? Met een dakrenovatie brengen we het dak weer terug in topconditie. De kosten die u betaalt voor een dakrenovatie wegen niet op tegen de voordelen. Gerards Dakdekkers is gespecialiseerd in het renoveren van platte- en hellende daken en de werkzaamheden zijn erg uiteenlopend. We vertellen u er meer over.

Waarom het dak renoveren?

Het dak is enorm belangrijk voor een veilig, droog en comfortabel onderkomen. Het dak is het hoogste punt van het huis en heeft het wat veroudering en weersinvloeden betreft zwaar te verduren. Een dak dat onvoldoende onderhouden wordt, kan al snel onaangename schades en bijbehorende kosten met zich meebrengen. Een daklekkage en warmteverlies door een slecht functionerende isolatie zijn hier veelvoorkomende voorbeelden van. Deze schades en kosten worden voorkomen met een tijdige dakrenovatie.

Werkzaamheden dakrenovatie

Schades en kosten kunnen voorkomen worden met een dakrenovatie. De werkzaamheden zijn hierin erg divers. Allereerst komen we langs voor een gratis dakinspectie. We controleren het dak en voeren in goed overleg met u herstelwerkzaamheden uit, zoals dakpannen vervangen of het dakleer vernieuwen. Na de uitgevoerde werkzaamheden is uw dak weer als nieuw en kunt u weer veilig, droog en comfortabel wonen

Hulp van de dakdekspecialist

Is uw dak toe aan een dakrenovatie of wilt u vrijblijvend een indicatie van de kosten ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang de prijs per m2 voor het vernieuwen van het dak. Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002000 of door een e-mail te sturen naar info@dakdekkergerards.nl.

reviews-gerards-dakdekkers

Heeft u een vraag over dakrenovatie?

Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Wij trachten binnen 24 uur te reageren.


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE AAN!