Dakdekker Den Haag

Op zoek naar een dakdekker in Den Haag? Bij Gerards Dakdekkers zit u gedekt!

Bent u op zoek naar een dakdekker in Den Haag? Gerards Dakdekkers staan voor u klaar. Met de nodige kennis én ervaring in onder andere dakrenovatie, dakbedekking, dakisolatie en zink- en loodwerk, hebben wij voor ieder probleem een professionele oplossing.

Lijdt uw dak aan stormschade, lekkage of dakgootverstopping? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Heeft uw dakbedekking simpelweg zijn beste tijd gehad? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u graag meer ruimte en licht op zolder? Behalve onze specialiteit in dakrenovatie, dakbedekking, dakisolatie en zink- en loodwerk, kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van dakkapellen.

Offerte aanvragen

Dakdekker Den Haag

10 jaar garantie

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen werken wij met de beste producten, daarnaast hebben wij vertrouwen in het werk dat we u leveren. Niet voor niets krijgt u dan ook standaard 10 jaar garantie wanneer u een dienst bij ons afneemt. Kortom: uw tevredenheid is voor ons heel belangrijk. Benieuwd naar eerdere ervaringen? Neem gerust een kijkje op onze website en lees de recensies van klanten die u voor gingen!

Over ons

Sinds 1935 kunt u bij Gerards Dakdekkers terecht voor de meest uiteenlopende diensten voor verschillende soorten daken. Inmiddels zijn wij gegroeid en vindt u ons in diverse gemeenten in Nederland. Natuurlijk zijn wij met de tijd meegegaan, maar verder is er weinig veranderd. Want de kwaliteit en de service, die moeten net als uw dak uitstekend zijn. 😉

Wilt u meer weten over onze diensten of bent u op zoek naar een dakdekker Den Haag? Neem gerust contact op en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie. Stuur een mail naar offerte@dakdekkergerards.nl of bel naar 085 300 2000. Heeft u haast? Bel dan naar het spoednummer via 0625212704.

 

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Uitstekend
Gebaseerd op 103 recensies
Klaas Vos
Klaas Vos
01/01/2023
Prima service. Vakkundig en veilig werken. Vlotte werkwijze waarbij niets over het hoofd werd gezien. Ze dachtenmer je mee en gavengoede bruikbare tips, en dat alles ter verbetering van je woning. Ook werd het dakje boven de voordeur vrijblijvend voorzien van nieuwe pannen, zodat het totaal helemaal een kloppend plaatje is. Mannen Top gedaan, een dikke Merci!!!
Gerrit Veenstra
Gerrit Veenstra
01/01/2023
Zeer professioneel - Goed advies gekregen m.b.t. mogelijkheid van uitvoering - zeer nette prijs - uitstekende kwaliteit - Top team!
asss sokhna
asss sokhna
27/12/2022
Heb onlangs het dak geheel laten vervangen door isolatie platen, nieuwe dakpannen, nieuwe dakgoten en ook de overstek is vervangen. Ze hebben alles keurig afgewerkt. Alles is in goed overleg gedaan. zal ze zeker bij anderen aanbevelen.
Angelica Tapia
Angelica Tapia
27/12/2022
Dakdekker Gerards heeft ons dak voorzien van nieuwe dakpannen''bitumen pannen'' nokvorsten en nieuw daklood. Wij zijn erg tevreden, we werden veel sneller dan verwacht geholpen en het vernieuwde dak ligt er mooi bij. Ook goed contact onderhouden met ze voor en tijdens de werkzaamheden.
Eelco Verhoeven
Eelco Verhoeven
26/12/2022
Dr firma Dakdekker Gerards heeft onze jaren-70-woning in Ulvenhout voorzien van nieuwe dakpannen, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Ook hebben ze de boeiborden helemaal onderhoudsvrij gemaakt met plastisol. Alles bij elkaar een flinke klus. Nu we klaar zijn kan ik alleen maar zeggen dat we erg tevreden zijn over het resultaat (het is een plaatje geworden!) en over de samenwerking. zij zijn fijne mensen om voor je aan het werk te hebben. Ze zijn eerlijk, duidelijk en denken echt met je mee. Ik kan ze dan ook met een gerust hart aanbevelen. Mannen, nogmaals bedankt!
Quintin Koestler
Quintin Koestler
26/12/2022
Dakpannen vervangen (bitumen pannen) en enkele maanden sneller geleverd dan verwacht. In enkele uren het gehele zadeldak vervangen, inclusief lood en aansmeren schoorstenen. Prettig om mee samen te werken! Zeker aan te bevelen!
Ady Guisse
Ady Guisse
24/12/2022
Dakdekker Gerards heeft in 2,5e dag het dak onder handen genomen. Er zijn isolatieplaten geplaatst, de schoorstenen zijn opnieuw gevoegd en nieuwe pannen het dak opgegaan. De snelheid waarmee dit gedaan is is onvoorstelbaar. Wij hebben geen nacht zonder dak gezeten omdat er systematisch te werk wordt gegaan. Eerst, op dag 1, de ene zijde volledig afwerken en op dag 2 de andere zijde. Dit betekent dat er geen zeil het dak over moest maar dat je altijd letterlijk een dak boven je hoofd hebt tijdens een renovatie. Ik kan Dakdekker Gerards van harte aanbevelen. De communicatie vanaf het offerteproces tot en met de oplevering heb ik als zeer prettig ervaren. Mannen nogmaals bedankt!
Mamadou Sakho
Mamadou Sakho
24/12/2022
Wat een geweldig gezellig en kundig bedrijf! echte aanrader. ze hebben in een onverwacht korte tijd ons hele pannendak gedemonteerd en weer geïnstalleerd. Heel blij met ons mooie bitumen pannen nieuwe dak. Gezellige en nette mensen die zelfs de boel nog aanvegen voor ze er weer vandoor gaan. De koffie (en de rest) was graag gedaan, mannen!
Boubacar Diallo
Boubacar Diallo
23/12/2022
Complete dakopbouw laten plaatsen (bitumen pannen) , dit is super goed gedaan en netjes afgewerkt echt top dank jullie wel
Babsse Ndiaye
Babsse Ndiaye
23/12/2022
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden, die uitermate voortvarend werden uitgevoerd. Op vrijdag werd in de ochtend de steiger rondom het huis opgebouwd, de maandag na het weekend werd in een ochtend beide schoorstenen van nieuw lood voorzien, opnieuw gevoegd en bovenop de scheuren dichtgestreken. Op dinsdag waren er 4 man present, om de dakgoten te vervangen en de boeiborden te vernieuwen, die verrot waren. Om een uur of een waren ze klaar en om 3 uur was de steiger afgebroken en waren ze weg. Het werk is keurig uitgevoerd en werd netjes achtergelaten. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Wat opviel, was de goede sfeer onderling en de samenwerking. Ook in onze richting was iedereen vriendelijk en voorkomend.