Dakdekker Den Haag

Op zoek naar een dakdekker in Den Haag? Bij Gerards Dakdekkers zit u gedekt!

Bent u op zoek naar een dakdekker in Den Haag? Gerards Dakdekkers staan voor u klaar. Met de nodige kennis én ervaring in onder andere dakrenovatie, dakbedekking, dakisolatie en zink- en loodwerk, hebben wij voor ieder probleem een professionele oplossing.

Lijdt uw dak aan stormschade, lekkage of dakgootverstopping? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Heeft uw dakbedekking simpelweg zijn beste tijd gehad? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u graag meer ruimte en licht op zolder? Behalve onze specialiteit in dakrenovatie, dakbedekking, dakisolatie en zink- en loodwerk, kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van dakkapellen.

Offerte aanvragen

10 jaar garantie

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen werken wij met de beste producten, daarnaast hebben wij vertrouwen in het werk dat we u leveren. Niet voor niets krijgt u dan ook standaard 10 jaar garantie wanneer u een dienst bij ons afneemt. Kortom: uw tevredenheid is voor ons heel belangrijk. Benieuwd naar eerdere ervaringen? Neem gerust een kijkje op onze website en lees de recensies van klanten die u voor gingen!

Over ons

Sinds 1935 kunt u bij Gerards Dakdekkers terecht voor de meest uiteenlopende diensten voor verschillende soorten daken. Inmiddels zijn wij gegroeid en vindt u ons in diverse gemeenten in Nederland. Natuurlijk zijn wij met de tijd meegegaan, maar verder is er weinig veranderd. Want de kwaliteit en de service, die moeten net als uw dak uitstekend zijn. 😉

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie. Stuur een mail naar offerte@dakdekkergerards.nl of bel naar 085 300 2000. Heeft u haast? Bel dan naar het spoednummer via 0625212704.

 

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Gebaseerd op 62 recensies.
stijn hansen
stijn hansen
31/01/2022
Via een kennis het nummer gekregen van gerards. Ons dak moest gerepareerd worden plus een nieuw onderdak voor betere isolatie. Het is een flinke klus, dus we zochten een betrouwbaar bedrijf. Ik informeer het liefst in mijn kennissenkring voor een advies. Het contact ging snel en makkelijk, dus een afspraak gemaakt voor inspectie. Gerards kon snel beginnen met de klus, dat was erg prettig. De klus is inmiddels geklaard en we zijn blij met het resultaat. Door het onderdak blijft de warmte beter hangen ook in de winter.
stefan bol
stefan bol
17/01/2022
Tevreden met het werk. Prijs-kwaliteit erg goed. Defecte dakraam gerepareerd en het was snel gepiept.
Jackie Uljee
Jackie Uljee
07/01/2022
Tot onze schrik lekte ons bitumen dak op meerder plaatsen. Om verdere waterschade te voorkomen stonden de mannen van Gerards binnen een week op het dak om het volledige dak van een nieuw bitumen laag te voorzien. Top!
bas redder
bas redder
30/12/2021
Flinke stormschade opgelopen aan ons dak. Gezien de weeromstandigheden met regen waren we een beetje in paniek, omdat de waterschade steeds verder toenam. Rond gebeld naar meerdere dakdekkers en Gerards stond het snelste paraat. De schade kon gelukkig snel verholpen worden.
jequ festus
jequ festus
01/12/2021
Aantal jaar geleden mijn dak opnieuw laten bedekken. Op zich prima gedaan, maar sinds vorige maand problemen met lekkage. Het bedrijf laten komen die het dak toen de tijd heeft gelegd, maar kon geen lekkage lokaliseren. Erg vervelend, maar we hebben veel regen gehad. Via via in contact gekomen met Gerards en die konden ook snel langs komen. Uiteindelijk is er een heel klein gaatje gevonden in het dak en het probleem is gelukkig snel opgelost. Afgelopen dagen is het flink aan het regenen en we houden het gelukkig droog. Mijn complimenten!
Jan Janssen
Jan Janssen
01/12/2021
rogier radja
rogier radja
30/11/2021
Na een lange periode met problemen met de dakgoot heb ik Gerards ingeschakeld. Via google kwam ik op de dakgoot pagina terecht van de website. Na de inspectie van dit bedrijf bleek er schade te zijn aan de dakgoot en het houtwerk van het huis. Ik heb er helaas jaren niet naar omgekeken. De dakgoot is volledig vervangen samen met het hout. Bij flinke regenval hebben we gelukkig geen problemen meer.
isabel blaaker
isabel blaaker
12/11/2021
Heel vriendelijk en goed werk geleverd aan het repareren van ons dak. We hebben een dak met dakpannen waarbij een flinke tak op gewaaid is en schade ontstaan is. De schade was eigenlijk snel herstelt, waar we enorm blij mee zijn, vanwege het slechte weer en de waterschade op onze zolder (kantoor).
Evie Guducu
Evie Guducu
10/11/2021
Als eerste wil ik jullie heel erg bedankten voor de top service. Ik kwam met een probleem (lekkage) dit is professioneel verholpen. Daarnaast hebben jullie mijn mooie dakkapel geplaatst nu heb ik zoveel meer licht binnen vallen. 1. Top service en professioneel. 2. Alles op tijd aangeleverd en geplaatst. 3. Betaalbaar in de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. In één woord TOP BEDRIJF ik raad het iedereen aan.
Alida Lorse
Alida Lorse
10/11/2021