Dakdekker Den Haag

Op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Den Haag? Stop met zoeken en ontdek de professionele diensten van Gerards Dakdekkers! Met onze ruime expertise in dakrenovatie, dakbedekking, dakisolatie, en zink- en loodwerk, bieden wij doeltreffende oplossingen voor diverse dakproblemen.

Lijdt uw dak aan stormschade, lekkage of dakgootverstopping? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Heeft uw dakbedekking simpelweg zijn beste tijd gehad? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u graag meer ruimte en licht op zolder? Behalve onze specialiteit in dakrenovatie, dakbedekking, dakisolatie en zink- en loodwerk, kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van dakkapellen.

Offerte aanvragen


Dakdekker Den Haag

Deskundige dakdekkers in Den Haag

Of het nu gaat om stormschade, lekkages, of een verstopte dakgoot, Gerards Dakdekkers staat 24/7 voor u paraat. Onze ervaren dakdekkers lossen uw problemen snel en vakkundig op. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het vernieuwen van dakbedekking die zijn beste tijd heeft gehad. Vertrouw op ons voor hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Naast onze specialisaties bieden wij ook diensten aan voor het plaatsen van dakkapellen. Wilt u meer ruimte en licht op zolder? Onze experts zorgen voor een naadloze integratie van dakkapellen, waardoor uw zolder transformeert tot een comfortabele en goed verlichte ruimte.

Waarom kiezen voor Gerards Dakdekkers?

  • 24/7 Beschikbaarheid: Onze dakdekkers staan klaar om uw dringende dakproblemen op elk moment aan te pakken.
  • Veelzijdige expertise: Of het nu gaat om renovatie, bedekking, isolatie, of zink- en loodwerk, wij hebben de kennis en ervaring om het aan te pakken.

10 jaar garantie

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen werken wij met de beste producten, daarnaast hebben wij vertrouwen in het werk dat we u leveren. Niet voor niets krijgt u dan ook standaard 10 jaar garantie wanneer u een dienst bij ons afneemt. Kortom: uw tevredenheid is voor ons heel belangrijk. Benieuwd naar eerdere ervaringen? Neem gerust een kijkje op onze website en lees de recensies van klanten die u voor gingen!

Dakdekker Den Haag inschakelen

Gerards Dakdekkers is dé partner voor al uw dak behoeften in Den Haag. Neem vandaag nog contact met ons op en verzeker uzelf van professioneel vakmanschap en betrouwbare service. Wij herstellen, vernieuwen en verbeteren uw dak, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke problemen. Dakdekker Den Haag? Gerards Dakdekkers is uw betrouwbare keuze!

Wilt u meer weten over onze diensten of bent u op zoek naar een dakdekker Den Haag? Neem gerust contact op en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie. Stuur een mail naar offerte@dakdekkergerards.nl of bel naar 085 300 2000. Heeft u haast? Bel dan naar het spoednummer via 0625212704.

 

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Goed
Gebaseerd op 69 recensies
Annie Rotterdam
Annie Rotterdam
18/04/2024
Het duurde even voordat het dak van onze dakkapel werd gerepareerd, maar dat lag voornamelijk aan het slechte weer. Toen ging het ineens heel snel. Vriendelijke dakdekker en goed werk afgeleverd. Ook niet onbelangrijk: alles weer keurig netjes achtergelaten, dus geen afval e.d.
Alex Groenewegen
Alex Groenewegen
30/03/2024
Very good staff and great help.
Jolanda Broeden
Jolanda Broeden
08/03/2024
Beste Vakmensen ik ben zeer tervreden van mijn dak pannen en nieuw dakkapel zeer vriendelijke mannen 👍
Jim H
Jim H
07/03/2024
Snap de negatieve reviews niet echt Wij hebben dakdekker gerards circa 3 jaar geleden ons compleet pannen dak laten vervangen, de Poolse mannen hebben keurig werk afgeleverd en zeer snel, 3 jaar na datum nog steeds geen lekkage of dergelijks wij zijn enorm tevreden, de man komt gewoon zijn afspraken na en levert goed werk af
DJ en Laura
DJ en Laura
30/10/2023
We hadden een lekkage na storm, dit bedrijf heeft ons dak gerepareerd. Er werd snel gereageerd op ons verzoek om contact ( wat fijn was, we waren een beetje in de stress ervan..). Het is snel en zoals ik het kan beoordelen heel vakkundig gemaakt, met 10 jaar garantie. Van tevoren werd duidelijk gezegd en laten zien wat er aan de hand was, hoe het gerepareerd zou worden en wat de kosten daarvan waren. De mannen die de reparaties kwamen verrichten waren op tijd en heel aardig en ook netjes ( geen modderschoenen door ons huis heen bijvoorbeeld) . Toen het heel hard ging regenen en ze daardoor niet door konden, heeft 1 van hen s-avonds nog langer doorgewerkt om het voor ons af te krijgen. Super. Wij zijn dan ook heel tevreden en kunnen daarom dit bedrijf aanbevelen.
CDF CDF
CDF CDF
26/10/2023
I am very satisfied with roofer Gerards I recommend this company to everyone