Duurzame dakisolatie

Het isoleren van je dak is cruciaal voor een betere regulering van de temperatuur in je huis. Zo houdt het in de winter de warmte beter binnen en in de zomer de warmte beter buiten. Door vanaf buiten duurzame dakisolatie aan te brengen bespaart je flink op de energiekosten en het zorgt ook nog eens voor extra comfort. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan even verder.

Offerte aanvragen


Dakdekker Den Haag

Lagere energiekosten

Door duurzame dakisolatie vanaf de buitenkant van je huis aan te leggen minimaliseert de warmteoverdracht van zowel van binnen naar buiten (in de winter) als van buiten naar binnen (in de zomer). Dit zorgt ervoor dat de temperatuur in je huis niet meer beïnvloedbaar is door de weersomstandigheden waardoor je minder energie verbruikt om hiervoor te corrigeren. Daarnaast verlengt de duurzame dakisolatie de levensduur van je dak, omdat het een bescherming biedt tegen effecten van extreme temperaturen, UV-straling en andere weersinvloeden. Verder zorgt de dakisolatie ook voor een verbeterde luchtdichtheid. Dat helpt bij het voorkomen van luchtlekken en het binnendringen van vocht. Al deze factoren dragen bij aan een vermindering van energieverbruik en resulteren dus in lagere energiekosten.

Comfort

Naast de voordelen voor je energierekening, zorgt een duurzame dakisolatie ook echt voor meer comfort. Denk bijvoorbeeld aan geluidsabsorptie doordat geluiden van buitenaf gedempt worden. Maar ook verbeterde luchtkwaliteit door een vermindering van luchtlekken en binnendringend stof en het voorkomen van vochtproblemen zijn belangrijke toevoegingen aan het comfort. Als laatst speelt temperatuurregulatie natuurlijk ook een grote rol in het vergroten van comfort. Door een meer constante temperatuur hoeft je niet meer na te denken over tocht in de winter of oververhitting in de zomer.  

Meer weten?

Kortom, duurzame dakisolatie biedt niet alleen tastbare voordelen zoals lagere energiekosten en verhoogd comfort, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid en levensduur van je huis. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt door de jaren heen, zowel in financieel opzicht als in het creëren van een aangename leefomgeving.  Wilt je meer weten over wat duurzame dakisolatie voor je kan betekenen en hoe dat er voor jouw huis uit zal zien? Wij helpen je graag verder! Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Uitstekend
Gebaseerd op 103 recensies
Klaas Vos
Klaas Vos
01/01/2023
Prima service. Vakkundig en veilig werken. Vlotte werkwijze waarbij niets over het hoofd werd gezien. Ze dachtenmer je mee en gavengoede bruikbare tips, en dat alles ter verbetering van je woning. Ook werd het dakje boven de voordeur vrijblijvend voorzien van nieuwe pannen, zodat het totaal helemaal een kloppend plaatje is. Mannen Top gedaan, een dikke Merci!!!
Gerrit Veenstra
Gerrit Veenstra
01/01/2023
Zeer professioneel - Goed advies gekregen m.b.t. mogelijkheid van uitvoering - zeer nette prijs - uitstekende kwaliteit - Top team!
asss sokhna
asss sokhna
27/12/2022
Heb onlangs het dak geheel laten vervangen door isolatie platen, nieuwe dakpannen, nieuwe dakgoten en ook de overstek is vervangen. Ze hebben alles keurig afgewerkt. Alles is in goed overleg gedaan. zal ze zeker bij anderen aanbevelen.
Angelica Tapia
Angelica Tapia
27/12/2022
Dakdekker Gerards heeft ons dak voorzien van nieuwe dakpannen''bitumen pannen'' nokvorsten en nieuw daklood. Wij zijn erg tevreden, we werden veel sneller dan verwacht geholpen en het vernieuwde dak ligt er mooi bij. Ook goed contact onderhouden met ze voor en tijdens de werkzaamheden.
Eelco Verhoeven
Eelco Verhoeven
26/12/2022
Dr firma Dakdekker Gerards heeft onze jaren-70-woning in Ulvenhout voorzien van nieuwe dakpannen, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Ook hebben ze de boeiborden helemaal onderhoudsvrij gemaakt met plastisol. Alles bij elkaar een flinke klus. Nu we klaar zijn kan ik alleen maar zeggen dat we erg tevreden zijn over het resultaat (het is een plaatje geworden!) en over de samenwerking. zij zijn fijne mensen om voor je aan het werk te hebben. Ze zijn eerlijk, duidelijk en denken echt met je mee. Ik kan ze dan ook met een gerust hart aanbevelen. Mannen, nogmaals bedankt!
Quintin Koestler
Quintin Koestler
26/12/2022
Dakpannen vervangen (bitumen pannen) en enkele maanden sneller geleverd dan verwacht. In enkele uren het gehele zadeldak vervangen, inclusief lood en aansmeren schoorstenen. Prettig om mee samen te werken! Zeker aan te bevelen!
Ady Guisse
Ady Guisse
24/12/2022
Dakdekker Gerards heeft in 2,5e dag het dak onder handen genomen. Er zijn isolatieplaten geplaatst, de schoorstenen zijn opnieuw gevoegd en nieuwe pannen het dak opgegaan. De snelheid waarmee dit gedaan is is onvoorstelbaar. Wij hebben geen nacht zonder dak gezeten omdat er systematisch te werk wordt gegaan. Eerst, op dag 1, de ene zijde volledig afwerken en op dag 2 de andere zijde. Dit betekent dat er geen zeil het dak over moest maar dat je altijd letterlijk een dak boven je hoofd hebt tijdens een renovatie. Ik kan Dakdekker Gerards van harte aanbevelen. De communicatie vanaf het offerteproces tot en met de oplevering heb ik als zeer prettig ervaren. Mannen nogmaals bedankt!
Mamadou Sakho
Mamadou Sakho
24/12/2022
Wat een geweldig gezellig en kundig bedrijf! echte aanrader. ze hebben in een onverwacht korte tijd ons hele pannendak gedemonteerd en weer geïnstalleerd. Heel blij met ons mooie bitumen pannen nieuwe dak. Gezellige en nette mensen die zelfs de boel nog aanvegen voor ze er weer vandoor gaan. De koffie (en de rest) was graag gedaan, mannen!
Boubacar Diallo
Boubacar Diallo
23/12/2022
Complete dakopbouw laten plaatsen (bitumen pannen) , dit is super goed gedaan en netjes afgewerkt echt top dank jullie wel
Babsse Ndiaye
Babsse Ndiaye
23/12/2022
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden, die uitermate voortvarend werden uitgevoerd. Op vrijdag werd in de ochtend de steiger rondom het huis opgebouwd, de maandag na het weekend werd in een ochtend beide schoorstenen van nieuw lood voorzien, opnieuw gevoegd en bovenop de scheuren dichtgestreken. Op dinsdag waren er 4 man present, om de dakgoten te vervangen en de boeiborden te vernieuwen, die verrot waren. Om een uur of een waren ze klaar en om 3 uur was de steiger afgebroken en waren ze weg. Het werk is keurig uitgevoerd en werd netjes achtergelaten. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Wat opviel, was de goede sfeer onderling en de samenwerking. Ook in onze richting was iedereen vriendelijk en voorkomend.