Duurzame dakisolatie

Het isoleren van je dak is cruciaal voor een betere regulering van de temperatuur in je huis. Zo houdt het in de winter de warmte beter binnen en in de zomer de warmte beter buiten. Door vanaf buiten duurzame dakisolatie aan te brengen bespaart je flink op de energiekosten en het zorgt ook nog eens voor extra comfort. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan even verder.

Offerte aanvragen


Dakdekker Den Haag

Lagere energiekosten

Door duurzame dakisolatie vanaf de buitenkant van je huis aan te leggen minimaliseert de warmteoverdracht van zowel van binnen naar buiten (in de winter) als van buiten naar binnen (in de zomer). Dit zorgt ervoor dat de temperatuur in je huis niet meer beïnvloedbaar is door de weersomstandigheden waardoor je minder energie verbruikt om hiervoor te corrigeren. Daarnaast verlengt de duurzame dakisolatie de levensduur van je dak, omdat het een bescherming biedt tegen effecten van extreme temperaturen, UV-straling en andere weersinvloeden. Verder zorgt de dakisolatie ook voor een verbeterde luchtdichtheid. Dat helpt bij het voorkomen van luchtlekken en het binnendringen van vocht. Al deze factoren dragen bij aan een vermindering van energieverbruik en resulteren dus in lagere energiekosten.

Comfort

Naast de voordelen voor je energierekening, zorgt een duurzame dakisolatie ook echt voor meer comfort. Denk bijvoorbeeld aan geluidsabsorptie doordat geluiden van buitenaf gedempt worden. Maar ook verbeterde luchtkwaliteit door een vermindering van luchtlekken en binnendringend stof en het voorkomen van vochtproblemen zijn belangrijke toevoegingen aan het comfort. Als laatst speelt temperatuurregulatie natuurlijk ook een grote rol in het vergroten van comfort. Door een meer constante temperatuur hoeft je niet meer na te denken over tocht in de winter of oververhitting in de zomer.  

Meer weten?

Kortom, duurzame dakisolatie biedt niet alleen tastbare voordelen zoals lagere energiekosten en verhoogd comfort, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid en levensduur van je huis. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt door de jaren heen, zowel in financieel opzicht als in het creëren van een aangename leefomgeving.  Wilt je meer weten over wat duurzame dakisolatie voor je kan betekenen en hoe dat er voor jouw huis uit zal zien? Wij helpen je graag verder! Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Goed
Gebaseerd op 69 recensies
Annie Rotterdam
Annie Rotterdam
18/04/2024
Het duurde even voordat het dak van onze dakkapel werd gerepareerd, maar dat lag voornamelijk aan het slechte weer. Toen ging het ineens heel snel. Vriendelijke dakdekker en goed werk afgeleverd. Ook niet onbelangrijk: alles weer keurig netjes achtergelaten, dus geen afval e.d.
Alex Groenewegen
Alex Groenewegen
30/03/2024
Very good staff and great help.
Jolanda Broeden
Jolanda Broeden
08/03/2024
Beste Vakmensen ik ben zeer tervreden van mijn dak pannen en nieuw dakkapel zeer vriendelijke mannen 👍
Jim H
Jim H
07/03/2024
Snap de negatieve reviews niet echt Wij hebben dakdekker gerards circa 3 jaar geleden ons compleet pannen dak laten vervangen, de Poolse mannen hebben keurig werk afgeleverd en zeer snel, 3 jaar na datum nog steeds geen lekkage of dergelijks wij zijn enorm tevreden, de man komt gewoon zijn afspraken na en levert goed werk af
DJ en Laura
DJ en Laura
30/10/2023
We hadden een lekkage na storm, dit bedrijf heeft ons dak gerepareerd. Er werd snel gereageerd op ons verzoek om contact ( wat fijn was, we waren een beetje in de stress ervan..). Het is snel en zoals ik het kan beoordelen heel vakkundig gemaakt, met 10 jaar garantie. Van tevoren werd duidelijk gezegd en laten zien wat er aan de hand was, hoe het gerepareerd zou worden en wat de kosten daarvan waren. De mannen die de reparaties kwamen verrichten waren op tijd en heel aardig en ook netjes ( geen modderschoenen door ons huis heen bijvoorbeeld) . Toen het heel hard ging regenen en ze daardoor niet door konden, heeft 1 van hen s-avonds nog langer doorgewerkt om het voor ons af te krijgen. Super. Wij zijn dan ook heel tevreden en kunnen daarom dit bedrijf aanbevelen.
CDF CDF
CDF CDF
26/10/2023
I am very satisfied with roofer Gerards I recommend this company to everyone