Gerards Dakdekkers

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging maakt gevels fris maar indien de reiniging niet juist wordt toegepast rijst de vraag of de gevel hier wel gezonder van wordt. Bij het reinigen van gevels is het van groot belang dat dit vakkundig gebeurt. Veel schade aan panden blijkt namelijk te zijn veroorzaakt door het onjuist reinigen van gevels.

Gerards Dakdekkers is gespecialiseerd in gevelreiniging en gevelrenovatie en heeft daarnaast ruime ervaring in het reinigen en renoveren van monumentale panden waar zeer strenge regels voor gelden.

Uiteraard zijn er vele gevelreinigingsbedrijven actief, maar bij Gerards Dakdekkers bent u er echter van verzekerd dat uw gevel vakkundig wordt gereinigd.

OVER GERARDS DAKDEKKERS

Gerards Dakdekkers werkt al sinds 1935 in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wij komen naar:

Arnhem, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Leiden, 
Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zeeland en Zoetermeer

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DAKWERKZAAMHEDEN

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?