GRATIS DAKINSPECTIE

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Gerards Dakdekkers heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw klus te allen tijde verricht zal worden door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak.

Is uw dak al enige tijd niet geïnspecteerd dan kunt u een gratis dakinspectie laten uitvoeren. Ook wanneer bijvoorbeeld de functie van het dak veranderd biedt een inspectie uitkomst. Lekkages of bijvoorbeeld stormschade kunnen op deze manier in de toekomst worden voorkomen. Met een inspectie krijgt u inzicht in uw dak.

Na afloop van de dakinspectie, bespreken we met u hoe de staat van uw dak is en welke reparaties er eventueel nodig zijn. Vul het formulier in of bel ons op 0853002000 voor uw dak inspectie. Uiteraard krijgt u een geheel vrijblijvend offerterapport voor de uit te voeren werkzaamheden zoals een eventuele dakreparatie.

De dakinspectie is gratis. Let wel: wij zijn genoodzaakt om de voorrijkosten in rekening te brengen, wanneer u niet binnen 24 uur afzegt. 

Binnen 24 uur gratis offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!


Gratis Dakinspectie aanvragen?

Vul onderstaande contactformulier in.