Gerards Dakdekkers

Daklekkage in Rotterdam?

Daklekkage Rotterdam

Schimmel aan uw plafond, rottend hout, beschadigde vloeren of kortsluiting: het laatste wat u wilt in uw woning is daklekkage

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Bijna ieder huishouden heeft weleens een lekkage gehad. Vaak is een beschadiging van de dakbedekking de oorzaak. Onze dakdekkers detecteren en repareren de schade. 

Hoe groot of klein het lek ook is: onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met lekdetectie en zijn u graag van dienst bij het lokaliseren en het deskundig herstellen van uw lekkage.

Onze dienstverlening begint bij de vrijblijvende dakinspectie en stopt pas wanneer u tevreden bent en wij de klus netjes opgeleverd hebben. Op al onze werkzaamheden zit standaard 10 jaar garantie!

Waarom Gerards Dakdekkers inschakelen bij een daklekkage?

Gerards Dakdekkers werkt al sinds 1935 in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw daklekkage herstelt wordt door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. 

De voordelen van Gerards Dakdekkers:

  • Dakdekkers sinds 1935, dus jarenlange kennis en ervaring in huis.
  • Als echte specialisten zijn wij altijd professioneel en betrouwbaar.
  • Specialisme hoeft niet duur te zijn: wij zijn erg voordelig in vergelijking met andere dakdekkers.
  • Bij ons krijgt u altijd een geheel vrijblijvende dakinspectie.
  • Altijd binnen 24 uur reactie op een vrijblijvende offerte.
  • 24/7 spoedservice bij stormschade en lekkage.
  • Binnen 60 minuten op locatie bij spoed.
  • 100% tevredenheidsgarantie.

Neem nu contact op

U kunt dus altijd terecht bij Gerards Dakdekkers voor daklekkages. Wilt u meer informatie of gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het contactformulier.

Ook kunt u direct een geheel vrijblijvende dakinspectie aanvragen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in de staat van uw dak en kunt u nare problemen zoals lekkage of schade voor zijn. U krijgt dan eerlijk en betrouwbaar advies over uw dak.

Bent u al bekend met de werkzaamheden die u uit wil laten voeren op uw dak? Dat is mooi! Dan kunt u direct een offerte bij ons aanvragen voor uw dak. Zo kunt u meteen ervaren dat wij niet alleen ervaren specialisten zijn maar ook nog eens hartstikke voordelig zijn!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?