Dakdekker Alblasserdam

Van dakrenovatie, dakbedekking en dakisolatie tot het plaatsen van zonnepanelen en dakkapellen; wij van Gerards Dakdekkers draaien onze hand er niet voor om. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook goed en snel helpen bij problemen als stormschade, daklekkage, dakgootverstopping of asbestverwijdering. Én ook nog eens heel voordelig: wij vinden dat specialisme niet duur hoeft te zijn.

Offerte aanvragen

Dakdekker nodig in Alblasserdam? ​

Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres! Gerards Dakdekkers is een echt familiebedrijf, opgericht in 1935. Daardoor hebben wij jarenlange ervaring als dakdekkers. Dit houdt in dat u met recht echte specialisten op uw dak krijgt als u ons inschakelt. Welke dakwerkzaamheden u ook heeft, de specialisten van Gerards Dakdekkers staan voor iedereen klaar. Daarom is ons motto dan ook “elk dak in topconditie”.

U kunt ons inschakelen voor diverse dakwerkzaamheden in Alblasserdam

Wij hebben al meer dan 80 jaar aan kennis en ervaring in huis. Van totaalonderhoud tot reparatie en van renovatie tot het plaatsen van zonnepanelen en dakkapellen: als specialisten kunnen wij het allemaal en kunt u voor al uw dakwerkzaamheden bij ons terecht.

Zo zijn wij al jarenlang bekend met alle verschillende soorten dakbedekkingen, zoals bitumen dakbedekking, dakpannen, leien daken en zinken daken. Ook voor exclusieve daken zoals een rieten dak of een ander materiaal dakbedekking kunt u bij ons terecht. Daarnaast adviseren wij u graag welk type dakbedekking het beste is voor uw dak.

Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met bijzondere dakwerkzaamheden zoals het plaatsen van een dakkapel of het plaatsen van zonnepanelen. Omdat wij deze ontwikkelingen vanaf het begin volgen beschikken we over veel expertise. Ook kunnen wij u helpen bij het verwijderen van asbest.

Neem nu contact op met Gerards Dakdekkers

U kunt dus altijd terecht bij Gerards Dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Eventueel kunt u ook direct een geheel vrijblijvende dakinspectie aanvragen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in de staat van uw dak en kunt u nare problemen zoals lekkage of schade voor zijn. U krijgt dan eerlijk en betrouwbaar advies over uw dak.

Waarom Gerards Dakdekkers?

Als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u natuurlijk dat dit snel én vakkundig wordt opgelost. Dit snappen we bij Gerards Dakdekkers maar al te goed. Vandaar dat u ons 24/7 kunt bereiken als u met spoed service nodig heeft. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Onze vakkundige dakdekkers doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op het dak te staan en uw probleem kundig op te lossen. Wij zetten alles op alles om u tevreden en met een goed dak boven uw hoofd achter te laten.

Snel bij u op locatie

Onze vakkundige dakdekkers komen snel bij u langs om uw problemen kundig op te lossen.

24/7 spoedservice

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een professionele oplossing.

Gratis offerte

Bij Gerards Dakdekkers is een offerte altijd gratis en vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!

10 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit en zetten dit kracht bij door u tien jaar garantie te geven op onze werkzaamheden.

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid op prioriteit nummer 1. Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor uw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van uw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Aanvraag formulier

vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is?

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Neemt u dan contact op met Gerards Dakdekkers! Wilt u een nieuw dak? Een dakvenster laten inbouwen? Uw dak goed laten isoleren? Uw schoorsteen laten schoonmaken? Nieuwe dakgoten laten plaatsen of iets heel anders? Doordat elke situatie anders is, vinden wij het belangrijk om uw dak te controleren. Neem nu contact op of vul ons formulier in voor een vrijblijvende dakinspectie.