Dakdekker Alblasserdam

Als u op zoek bent naar een professionele dakdekker nabij Alblasserdam, neem dan contact op met Gerards Dakdekkers.

Offerte aanvragen


Dakdekker nodig in Alblasserdam? ​

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele dakdekker in Alblasserdam, dan bent u bij Gerards Dakdekkers aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige dakdekkersidensten in Rotterdam en de omliggende gebieden, waaronder Alblasserdam. 

Laat uw dak stralen met de expertise van Gerards Dakdekkers.

Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van diverse dakwerkzaamheden, waaronder het repareren en vervangen van dakbedekking, het plaatsen van nieuwe daken en het uitvoeren van dakinspecties. Of u nu een plat dak of een hellend dak heeft, wij hebben de kennis en expertise om uw dakproblemen snel en efficiënt op te lossen.

Bij Gerards Dakdekkers staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. We werken alleen met de beste materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw dakwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste normen. Onze dakdekkers zijn ook goed opgeleid en volledig gecertificeerd, wat betekent dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de industrie.

U kunt ons inschakelen voor diverse dakwerkzaamheden in Alblasserdam

Wij hebben al meer dan 80 jaar aan kennis en ervaring in huis. Van totaalonderhoud tot reparatie en van renovatie tot het plaatsen van zonnepanelen en dakkapellen: als specialisten kunnen wij het allemaal en kunt u voor al uw dakwerkzaamheden bij ons terecht.

Zo zijn wij al jarenlang bekend met alle verschillende soorten dakbedekkingen, zoals bitumen dakbedekking, dakpannen, leien daken en zinken daken. Ook voor exclusieve daken zoals een rieten dak of een ander materiaal dakbedekking kunt u bij ons terecht. Daarnaast adviseren wij u graag welk type dakbedekking het beste is voor uw dak.

Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met bijzondere dakwerkzaamheden zoals het plaatsen van een dakkapel of het plaatsen van zonnepanelen. Omdat wij deze ontwikkelingen vanaf het begin volgen beschikken we over veel expertise. Ook kunnen wij u helpen bij het verwijderen van asbest.

Neem nu contact op met Gerards Dakdekkers

U kunt dus altijd terecht bij Gerards Dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Eventueel kunt u ook direct een geheel vrijblijvende dakinspectie aanvragen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in de staat van uw dak en kunt u nare problemen zoals lekkage of schade voor zijn. U krijgt dan eerlijk en betrouwbaar advies over uw dak.

Waarom Gerards Dakdekkers?

Als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u natuurlijk dat dit snel én vakkundig wordt opgelost. Dit snappen we bij Gerards Dakdekkers maar al te goed. Vandaar dat u ons 24/7 kunt bereiken als u met spoed service nodig heeft. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Onze vakkundige dakdekkers doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op het dak te staan en uw probleem kundig op te lossen. Wij zetten alles op alles om u tevreden en met een goed dak boven uw hoofd achter te laten.

Snel bij u op locatie

Onze vakkundige dakdekkers komen snel bij u langs om uw problemen kundig op te lossen.

24/7 spoedservice

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een professionele oplossing.

Gratis offerte

Bij Gerards Dakdekkers is een offerte altijd gratis en vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!

10 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit en zetten dit kracht bij door u tien jaar garantie te geven op onze werkzaamheden.

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Goed
Gebaseerd op 69 recensies
Annie Rotterdam
Annie Rotterdam
18/04/2024
Het duurde even voordat het dak van onze dakkapel werd gerepareerd, maar dat lag voornamelijk aan het slechte weer. Toen ging het ineens heel snel. Vriendelijke dakdekker en goed werk afgeleverd. Ook niet onbelangrijk: alles weer keurig netjes achtergelaten, dus geen afval e.d.
Alex Groenewegen
Alex Groenewegen
30/03/2024
Very good staff and great help.
Jolanda Broeden
Jolanda Broeden
08/03/2024
Beste Vakmensen ik ben zeer tervreden van mijn dak pannen en nieuw dakkapel zeer vriendelijke mannen 👍
Jim H
Jim H
07/03/2024
Snap de negatieve reviews niet echt Wij hebben dakdekker gerards circa 3 jaar geleden ons compleet pannen dak laten vervangen, de Poolse mannen hebben keurig werk afgeleverd en zeer snel, 3 jaar na datum nog steeds geen lekkage of dergelijks wij zijn enorm tevreden, de man komt gewoon zijn afspraken na en levert goed werk af
DJ en Laura
DJ en Laura
30/10/2023
We hadden een lekkage na storm, dit bedrijf heeft ons dak gerepareerd. Er werd snel gereageerd op ons verzoek om contact ( wat fijn was, we waren een beetje in de stress ervan..). Het is snel en zoals ik het kan beoordelen heel vakkundig gemaakt, met 10 jaar garantie. Van tevoren werd duidelijk gezegd en laten zien wat er aan de hand was, hoe het gerepareerd zou worden en wat de kosten daarvan waren. De mannen die de reparaties kwamen verrichten waren op tijd en heel aardig en ook netjes ( geen modderschoenen door ons huis heen bijvoorbeeld) . Toen het heel hard ging regenen en ze daardoor niet door konden, heeft 1 van hen s-avonds nog langer doorgewerkt om het voor ons af te krijgen. Super. Wij zijn dan ook heel tevreden en kunnen daarom dit bedrijf aanbevelen.
CDF CDF
CDF CDF
26/10/2023
I am very satisfied with roofer Gerards I recommend this company to everyone

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid op prioriteit nummer 1. Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor uw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van uw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

DAKINSPECTIE AANVRAGEN

Vraag een gratis dakinspectie aan door ons formulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken op 085 300 2000.


DAKINSPECTIE AANVRAGEN

Vraag een gratis dakinspectie aan door ons formulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken op 085 300 2000.


vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is?

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Neemt u dan contact op met Gerards Dakdekkers! Wilt u een nieuw dak? Een dakvenster laten inbouwen? Uw dak goed laten isoleren? Uw schoorsteen laten schoonmaken? Nieuwe dakgoten laten plaatsen of iets heel anders? Doordat elke situatie anders is, vinden wij het belangrijk om uw dak te controleren. Neem nu contact op of vul ons formulier in voor een vrijblijvende dakinspectie.