Lekkage dak Den Haag

Iedereen kan ermee te maken krijgen: een daklekkage. Een daklekkage brengt veel overlast met zich mee, zeker als het om een groot lek gaat. Wilt u de overlast voor uzelf zo veel mogelijk beperken? Blijf dan niet met uw lekkage dak in Den Haag zitten, maar bel Gerards Dakdekkers direct om uw daklekkage te verhelpen.

Offerte aanvragen

De oorzaken van een daklekkage

Er zijn vele mogelijke oorzaken aan te wijzen voor het ontstaan van een lekkage in uw dak. Ten eerste kan een daklekkage ontstaan door een verouderde dakbedekking. Dit gebeurt voornamelijk bij platte daken, waar vocht tussen de naden van de dakbedekking gaat zitten. En is uw dakbedekking beschadigd, bijvoorbeeld tijdens een hevige storm? Dan kan er ook een lekkage ontstaan.

Daarnaast kan een lekkage ook ontstaan door problemen met de dakgoten. Zijn de dakgoten bijvoorbeeld verstopt, dan kan het water niet meer weg. Uiteindelijk resulteert dit in een lekkage. Ook als de dakgoten kapot zijn, kan er een lekkage dak in Den Haag ontstaan. Tot slot kan een lekkage ook ontstaan door problemen met het daklood. Als het daklood niet goed op elkaar aansluit, gaat hier namelijk vocht tussen zitten. Uiteindelijk zal er hierdoor een lekkage ontstaan.

Uw daklekkage snel verholpen

Wij weten hoeveel overlast een daklekkage met zich mee kan brengen en vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk van deze vervelende overlast verlost wordt. Daarom komen wij snel bij u langs als u ons belt om uw lekkage dak in Den Haag op te lossen. En omdat onze dakbedekkers zeer snel kunnen werken, weet u bij Gerards Dakdekkers zeker dat uw daklekkage snel verholpen wordt. Voor u het weet, ziet uw dak er weer goed uit en heeft u geen (water)overlast meer in huis.

Meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken met Gerards Dakdekkers om uw lekkage dak in Den Haag te verhelpen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij komen graag al op de korte termijn naar u toe en gaan pas naar huis als uw daklekkage volledig verholpen is.

Waarom Gerards Dakdekkers?

Als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u natuurlijk dat dit snel én vakkundig wordt opgelost. Dit snappen we bij Gerards Dakdekkers maar al te goed. Vandaar dat u ons 24/7 kunt bereiken als u met spoed service nodig heeft. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Onze vakkundige dakdekkers doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op het dak te staan en uw probleem kundig op te lossen. Wij zetten alles op alles om u tevreden en met een goed dak boven uw hoofd achter te laten.

Snel bij u op locatie

Onze vakkundige dakdekkers komen snel bij u langs om uw problemen kundig op te lossen.

24/7 spoedservice

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een professionele oplossing.

Gratis offerte

Bij Gerards Dakdekkers is een offerte altijd gratis en vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!

10 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit en zetten dit kracht bij door u tien jaar garantie te geven op onze werkzaamheden.

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid op prioriteit nummer 1. Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor uw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van uw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Aanvraag formulier

vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is?

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Neemt u dan contact op met Gerards Dakdekkers! Wilt u een nieuw dak? Een dakvenster laten inbouwen? Uw dak goed laten isoleren? Uw schoorsteen laten schoonmaken? Nieuwe dakgoten laten plaatsen of iets heel anders? Doordat elke situatie anders is, vinden wij het belangrijk om uw dak te controleren. Neem nu contact op of vul ons formulier in voor een vrijblijvende dakinspectie.