Stormschade Leiden

In Nederland kan het flink stormen. Door een hevige storm kan uw dak beschadigd raken. De dakpannen kunnen bijvoorbeeld wegwaaien bij een harde windstoot, maar uw dak kan ook kapot gaan door een vallende tak. Heeft u te maken met stormschade in Leiden? Dan staat uw professionele en ervaren dakdekker voor u klaar. Gerards Dakdekkers komt graag zo snel mogelijk naar u toe om uw beschadigde dak vakkundig te repareren, voor een lage prijs.

Offerte aanvragen

Eerste hulp bij stormschade

Als uw dak beschadigd is door een flinke storm, kan er veel overlast ontstaan. Ten eerste kunt u te maken krijgen met een lekkage en de bijbehorende wateroverlast als uw dakbedekking beschadigd is. Daarnaast kan stormschade in Leiden gevaarlijk zijn. Blijven de dakpannen naar beneden vallen, dan kunt u niet meer veilig onder uw woning door lopen. Ook in dit geval is een snelle reparatie van uw stormschade in Leiden noodzakelijk.

Gelukkig kan Gerards Dakdekkers snel bij u langskomen om uw beschadigde dak te repareren. Neem contact met ons op en wij maken direct een plekje vrij in onze agenda, zodat u nooit lang hoeft te wachten op onze professionele hulp bij stormschade in Leiden.

Voor kleine en grote schade

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg als het op stormschade aankomt. U kunt contact met ons opnemen als uw dak licht beschadigd is door een storm, maar ook als uw dak een grote reparatie nodig heeft. Zelfs als er een flinke tak op uw dak gevallen is en een groot deel van uw dakbedekking vernieuwd moet worden, komen wij bij u langs. Onze dakbedekkers gaan pas naar huis als uw dak weer helemaal gerepareerd is.

Direct een afspraak maken met Gerards Dakdekkers

Is uw dak beschadigd door een flinke storm? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om die vervelende stormschade te repareren. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, voor u een afspraak maakt met Gerards Dakdekkers om uw stormschade te laten repareren? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook kunnen wij u altijd meer vertellen over de tarieven die wij hanteren bij het repareren van uw stormschade in Leiden. Met inzicht in onze tarieven komt u nooit voor verrassingen te staan als u Gerards Dakdekkers inhuurt.

Waarom Gerards Dakdekkers?

Als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u natuurlijk dat dit snel én vakkundig wordt opgelost. Dit snappen we bij Gerards Dakdekkers maar al te goed. Vandaar dat u ons 24/7 kunt bereiken als u met spoed service nodig heeft. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Onze vakkundige dakdekkers doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op het dak te staan en uw probleem kundig op te lossen. Wij zetten alles op alles om u tevreden en met een goed dak boven uw hoofd achter te laten.

Snel bij u op locatie

Onze vakkundige dakdekkers komen snel bij u langs om uw problemen kundig op te lossen.

24/7 spoedservice

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een professionele oplossing.

Gratis offerte

Bij Gerards Dakdekkers is een offerte altijd gratis en vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!

10 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit en zetten dit kracht bij door u tien jaar garantie te geven op onze werkzaamheden.

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Konaté Coumba
Konaté Coumba
30/10/2022
Goede prijzen en vriendelijke mensen . De lekkage werd snel opgelost. Top mensen!!!
Aicha Karembé
Aicha Karembé
30/10/2022
Meedenkende, vriendelijke mannen waarvan ik uitgebreid uitleg kreeg ook werd ik goed op de hoogte gehouden. En wat ik persoonlijk het fijnst vond, veel humor... 😉 Super bedrijf en enorm klantgericht !
Abdoulaye y Danioko
Abdoulaye y Danioko
30/10/2022
Zijn goede dakdekkers. Zal iedereen dit bedrijf adviseren om de daken te maken
Sanogo Bijou
Sanogo Bijou
30/10/2022
Ik had een vreselijke lekkage en ik wou het niet uitstellen. Gerards kon snel komen om het op te lossen. De volgende keer huur ik jullie graag weer in!
Cheickne Samabaly
Cheickne Samabaly
30/10/2022
Dakisolatie is een goedkopere optie dan de energieprijzen in 2022.. dus ik kon zeer gemakkelijk dakdekker Gerards inschakelen. Ze hebben hard gewerkt.
Rama Laiq
Rama Laiq
30/10/2022
Deze aardige mensen hebben mijn dak gerepareerd. Gelukkig kon het ook heel snel want ons huis begon vreselijk af te koelen! Super fijn! Goede service.
Carolina Garcia
Carolina Garcia
27/10/2022
ik kan de verhouding prijs kwaliteit niet goed vergelijken, maar ben bijzonder tevreden over de geleverde service en het geleverde werk en heb om die reden ook zonder morren de nota voldaan.
Jaime. Estrada
Jaime. Estrada
27/10/2022
De dakgoten geheel door dit bedrijf laten vervangen. Ze hebben supermooi werk afgeleverd! Zeker een aanrader.
Sem Schouten
Sem Schouten
26/10/2022
dakdekkergerards heeft een zeer complete dakreparatie uitgevoerd: nieuwe dakbedekking, ook op dakkapellen, schoorsteen gevoegd, lood en zink vernieuwd. Netjes en vakkundig uitgevoerd door vriendelijke, beleefde vakmensen. Dagelijkse update aan de hand van foto's. Vijf jaar garantie, redelijke prijsstelling. We zijn een tevreden klant.
Daan de Jong
Daan de Jong
26/10/2022
Zonnenpanelen van me dak gewaaid plus dakpannen weg gewaaid en beschadigd dakdekkergerards gebeld binnen een dag waren ze hier met dakpannen die ik door had gegeven via de foto nette prijs en snel opgelost dank hiervoor

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid op prioriteit nummer 1. Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor uw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van uw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Aanvraag formulier

vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is?

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Neemt u dan contact op met Gerards Dakdekkers! Wilt u een nieuw dak? Een dakvenster laten inbouwen? Uw dak goed laten isoleren? Uw schoorsteen laten schoonmaken? Nieuwe dakgoten laten plaatsen of iets heel anders? Doordat elke situatie anders is, vinden wij het belangrijk om uw dak te controleren. Neem nu contact op of vul ons formulier in voor een vrijblijvende dakinspectie.