Lekkage dak Rotterdam

Iedereen kan ermee te maken krijgen: een daklekkage. Een daklekkage brengt veel overlast met zich mee, zeker als het om een groot lek gaat. Wilt u de overlast voor uzelf zo veel mogelijk beperken? Blijf dan niet met uw lekkage dak in Rotterdam zitten, maar bel Gerards Dakdekkers direct om uw daklekkage te verhelpen.

Offerte aanvragen

Wij lossen uw daklekkage op

Schimmel aan uw plafond, rottend hout, beschadigde vloeren of kortsluiting: het laatste wat u wilt in uw woning is daklekkage. Bijna ieder huishouden heeft weleens een lekkage gehad. Vaak is een beschadiging van de dakbedekking de oorzaak.

Onze dakdekkers detecteren en repareren de schade. Hoe groot of klein het lek ook is: onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met lekdetectie en zijn u graag van dienst bij het lokaliseren en het deskundig herstellen van uw lekkage.

Onze dienstverlening begint bij de vrijblijvende dakinspectie en stopt pas wanneer u tevreden bent en wij de klus netjes opgeleverd hebben. Op al onze werkzaamheden zit standaard 10 jaar garantie!

Waarom Gerards Dakdekkers inschakelen bij een daklekkage?

Gerards Dakdekkers werkt al sinds 1935 in de dakwerkbranche! Dit betekent dat uw daklekkage herstelt wordt door goede en betrouwbare vakmensen met hart voor het vak. U kunt dus altijd terecht bij Gerards Dakdekkers voor daklekkages.

Meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken met Gerards Dakdekkers om uw lekkage dak in Rotterdam te verhelpen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij komen graag al op de korte termijn naar u toe en gaan pas naar huis als uw daklekkage volledig verholpen is.

Waarom Gerards Dakdekkers?

Als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u natuurlijk dat dit snel én vakkundig wordt opgelost. Dit snappen we bij Gerards Dakdekkers maar al te goed. Vandaar dat u ons 24/7 kunt bereiken als u met spoed service nodig heeft. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Onze vakkundige dakdekkers doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op het dak te staan en uw probleem kundig op te lossen. Wij zetten alles op alles om u tevreden en met een goed dak boven uw hoofd achter te laten.

Snel bij u op locatie

Onze vakkundige dakdekkers komen snel bij u langs om uw problemen kundig op te lossen.

24/7 spoedservice

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een professionele oplossing.

Gratis offerte

Bij Gerards Dakdekkers is een offerte altijd gratis en vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!

10 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit en zetten dit kracht bij door u tien jaar garantie te geven op onze werkzaamheden.

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid op prioriteit nummer 1. Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor uw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van uw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Aanvraag formulier

vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is?

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Neemt u dan contact op met Gerards Dakdekkers! Wilt u een nieuw dak? Een dakvenster laten inbouwen? Uw dak goed laten isoleren? Uw schoorsteen laten schoonmaken? Nieuwe dakgoten laten plaatsen of iets heel anders? Doordat elke situatie anders is, vinden wij het belangrijk om uw dak te controleren. Neem nu contact op of vul ons formulier in voor een vrijblijvende dakinspectie.