Dak isoleren Schiedam

Nieuwe woningen zijn standaard voorzien van een hoogwaardig dak met een goede dakisolatie. Bij oudere woningen is dit helaas niet geval. Omdat de daken van deze woningen minder goed geïsoleerd zijn, gaat er veel warmte verloren. Heeft u een woning met een ouder dak, zonder goede isolatie? Dan moet u veel stoken om een aangename temperatuur te krijgen in huis. Gelukkig kunt u hier verandering in brengen door uw dak te laten isoleren door Gerards Dakdekkers.

Offerte aanvragen


Verlaag uw energierekening

Door het dak van uw woning in Schiedam goed te laten isoleren, kunt u uw energierekening flink verlagen. Met een goede dakisolatie gaat er namelijk geen warmte verloren door het dak van uw huis. Als u de verwarming aan zet, wordt het direct warmer in uw woning. En omdat er minder warmte verloren gaat, hoeft u minder te stoken voor een aangename temperatuur in huis. Dit betekent dat uw energierekening direct na dak isoleren in Schiedam omlaag gaat.

Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer heeft u profijt van uw investering in goede dakisolatie. In de warme zomermaanden komt er namelijk minder hitte van buiten naar binnen door uw dak. Dit betekent dat het lekker koel blijft in uw woning, zonder dat u in de weer moet met ventilatoren en airco’s. Ook in de zomer kunt u uw energierekening dan ook flink laten dalen na dak isoleren in Schiedam.

Verhoog de waarde van uw woning

Een ander voordeel van dak isoleren in Schiedam is het feit dat uw woning meer waard wordt met goede dakisolatie. Dit is nu misschien niet zo belangrijk, maar wel als u uw woning wil verkopen. Als u uw dak laat isoleren en uw woning enkele jaren later te koop aanbiedt, verdient u de investering in goede dakisolatie vrijwel helemaal terug bij de verkoop.

Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd wat u moet betalen om uw dak goed te laten isoleren? Neem dan contact met ons op. Wij stellen namelijk graag geheel vrijblijvend en uiteraard helemaal vrijblijvend een offerte voor u op. In uw offerte voor dak isoleren in Schiedam kunt u precies zien wat u moet investeren om uw dak door Gerards Dakdekkers onder handen te laten nemen.

Waarom Gerards Dakdekkers?

Als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u natuurlijk dat dit snel én vakkundig wordt opgelost. Dit snappen we bij Gerards Dakdekkers maar al te goed. Vandaar dat u ons 24/7 kunt bereiken als u met spoed service nodig heeft. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Onze vakkundige dakdekkers doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op het dak te staan en uw probleem kundig op te lossen. Wij zetten alles op alles om u tevreden en met een goed dak boven uw hoofd achter te laten.

Snel bij u op locatie

Onze vakkundige dakdekkers komen snel bij u langs om uw problemen kundig op te lossen.

24/7 spoedservice

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een professionele oplossing.

Gratis offerte

Bij Gerards Dakdekkers is een offerte altijd gratis en vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!

10 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit en zetten dit kracht bij door u tien jaar garantie te geven op onze werkzaamheden.

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Goed
Gebaseerd op 69 recensies
Annie Rotterdam
Annie Rotterdam
18/04/2024
Het duurde even voordat het dak van onze dakkapel werd gerepareerd, maar dat lag voornamelijk aan het slechte weer. Toen ging het ineens heel snel. Vriendelijke dakdekker en goed werk afgeleverd. Ook niet onbelangrijk: alles weer keurig netjes achtergelaten, dus geen afval e.d.
Alex Groenewegen
Alex Groenewegen
30/03/2024
Very good staff and great help.
Jolanda Broeden
Jolanda Broeden
08/03/2024
Beste Vakmensen ik ben zeer tervreden van mijn dak pannen en nieuw dakkapel zeer vriendelijke mannen 👍
Jim H
Jim H
07/03/2024
Snap de negatieve reviews niet echt Wij hebben dakdekker gerards circa 3 jaar geleden ons compleet pannen dak laten vervangen, de Poolse mannen hebben keurig werk afgeleverd en zeer snel, 3 jaar na datum nog steeds geen lekkage of dergelijks wij zijn enorm tevreden, de man komt gewoon zijn afspraken na en levert goed werk af
DJ en Laura
DJ en Laura
30/10/2023
We hadden een lekkage na storm, dit bedrijf heeft ons dak gerepareerd. Er werd snel gereageerd op ons verzoek om contact ( wat fijn was, we waren een beetje in de stress ervan..). Het is snel en zoals ik het kan beoordelen heel vakkundig gemaakt, met 10 jaar garantie. Van tevoren werd duidelijk gezegd en laten zien wat er aan de hand was, hoe het gerepareerd zou worden en wat de kosten daarvan waren. De mannen die de reparaties kwamen verrichten waren op tijd en heel aardig en ook netjes ( geen modderschoenen door ons huis heen bijvoorbeeld) . Toen het heel hard ging regenen en ze daardoor niet door konden, heeft 1 van hen s-avonds nog langer doorgewerkt om het voor ons af te krijgen. Super. Wij zijn dan ook heel tevreden en kunnen daarom dit bedrijf aanbevelen.
CDF CDF
CDF CDF
26/10/2023
I am very satisfied with roofer Gerards I recommend this company to everyone

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid op prioriteit nummer 1. Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor uw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van uw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

DAKINSPECTIE AANVRAGEN

Vraag een gratis dakinspectie aan door ons formulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken op 085 300 2000.


DAKINSPECTIE AANVRAGEN

Vraag een gratis dakinspectie aan door ons formulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken op 085 300 2000.


vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is?

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Neemt u dan contact op met Gerards Dakdekkers! Wilt u een nieuw dak? Een dakvenster laten inbouwen? Uw dak goed laten isoleren? Uw schoorsteen laten schoonmaken? Nieuwe dakgoten laten plaatsen of iets heel anders? Doordat elke situatie anders is, vinden wij het belangrijk om uw dak te controleren. Neem nu contact op of vul ons formulier in voor een vrijblijvende dakinspectie.