Gerards Dakdekkers

Monumenten restauratie

Monumenten restauratie

Wilt u uw monument laten restaureren? Schakel Gerards Dakdekkers in! Gerards Dakdekkers heeft de  juiste expertise in huis als het gaat om het onderhoud en de restauratie van monumenten. Werkzaamheden waar Gerards Dakdekker u bij kan helpen zijn voorgevelrestauratie, voeg -en metselwerk, herstellen van natuurstenen raamdorpels, kozijnen, deuren en raamluiken, daken (lei, pan, zink, koper), goten en constructiewerk. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Wij hebben ervaring met monumenten restauraties

Gerards Dakdekkers is dé dakdekker van Nederland. Sinds 1935 voert Gerards Dakdekkers de meest uiteenlopende opdrachten aan verschillende soorten gebouwen uit. Daar horen monumenten en identiek oude woningen ook bij. We hebben door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan met het in ere herstellen en restaureren van oude en monumentale panden.

Regelgeving, financiering en subsidiëring

Je hebt de mooiste plannen om jouw monumentale pand helemaal naar je zin te maken. Helaas kun je niet meteen aan de slag met de uitvoering. Bij het onderhouden van je monumentale woning krijg je te maken met allerlei regels vanuit de overheid. Gerards Dakdekkers kent de actuele regelgeving en subsidiemogelijkheden rondom (rijks)monumenten op haar duimpje. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie over één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, te bellen naar 0853002000 of door een e-mail te sturen naar offerte@dakdekkergerards.nl. Ook is het mogelijk om bij ons vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0625212704

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?