Gerards Dakdekkers

NOKVORSTEN​

Nokvorst repareren?

Nokvorsten zijn de dakpannen die bovenop op de punt (nok) van een zadeldak zitten. Deze dakpannen hebben veel te verduren. Door regen, wind, vorst en hitte kan het cement onder de nokvorsten poreus worden. Dit geeft op den duur een grotere kans op lekkage en schade. Gerards Dakdekkers kan de nokvorsten repareren zodat uw dak weer lekvrij is en (verdere) schade wordt voorkomen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Doordat cement in de loop der jaren verouderd, kan het voorkomen dat als eerste de aanhechting met de dakpan en nokvorst los zullen laten. Wanneer dit is gebeurd, dan kunnen wij de bestaande nokvorsten nog prima repareren. Het oppervlakkige cement is dan vaak makkelijk te verwijderen. De basis, dus het cement onder de nokpannen, is dan meestal nog in goede staat.

NOKVORSTEN HEBBEN VEEL TE VERDUREN​

De huidige of nieuwe nokvorsten worden vastgelegd met de stormvaste Flexim dakmortel die blijvend elastisch is en bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Tevens kunnen wij gevel- en kantpannen met deze mortel vastzetten. Ook is het bijzonder geschikt voor de waterdichte afdichting van scheuren. Hierdoor is uw dak niet alleen vrij van daklekkage, maar ook nog eens bijzonder mooi afgewerkt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DAKWERKZAAMHEDEN

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?