Dakdekker Rotterdam

Gerards Dakdekkers in Rotterdam – kwaliteit die de hoogte in gaat

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in Rotterdam? Bij Gerards Dakdekkers kunt u terecht voor alles dat te maken heeft met uw dak. Of het nu gaat om een spoedopdracht als gevolg van stormschade, om het vervangen van de dakbedekking of het plaatsen van een dakkapel, bij Gerards Dakbedekking zijn we met jarenlange ervaring van alle markten thuis.

 

Offerte aanvragen


Services

Bitumen daken plaatsen

Een bitumen dak – ook wel dakleer – is zeer geliefd. En dat is niet voor niets. Zo zijn er verschillende voordelen aan verbonden. Zo is deze soort dakbedekking sterk, waterdicht, en mogelijk op bijna iedere dakconstructie.

 

Dakpannen plaatsen

Op een hellend dak worden er meestal dakpannen gelegd. Deze gaan lang mee en zijn weersbestendig. En dat kan nog wel eens handig zijn met de wisselvallige weersomstandigheden in ons land! Dakpannen zijn er in verschillende soorten en zijn makkelijk plaatselijk te vervangen.

 

Daklekkage verhelpen

Daklekkage is erg vervelend. Het kan al door een heel klein gaatje worden veroorzaakt. Belangrijk dus om zo snel mogelijk de lekkage te verhelpen. Wij staan dag en nacht voor u klaar om uw daklek te repareren, zodat u zo min mogelijk last en schade ervaart.

 

Exclusieve dakbedekking

Naast de standaard soorten dakbedekking zoals bitumen en dakpannen, zijn wij ook gespecialiseerd in dakbedekkingssoorten zoals riet, zonneceldakpannen en koper. Benieuwd naar onze laatste projecten van exclusieve daken? Neem dan een kijkje op onze website!

 

Dakrenovatie

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare dakdekker voor het renoveren van uw dak? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw dak goed geïsoleerd én waterdicht is. Zo gaat uw dak mee met de toekomst.

Gerards Dakdekker

Deze dakbedekker in Rotterdam houdt zich al jaren bezig met het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking. Is uw dakbedekking in Rotterdam aan vervanging toe? Dan komen wij graag bij u langs om de oude dakbedekking te verwijderen en nieuwe dakbedekking te plaatsen. Het maakt niet uit met wat voor materiaal u uw dak wil bedekken. Gerards Dakdekkers kan namelijk alle soorten dakbedekking in Rotterdam plaatsen.

Service en kwaliteit

Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot uw dak, niets is ons te gek. Kwaliteit en service staan bij ons centraal. En dat is iets dat u zelf moet ondervinden. Omdat we vertrouwen op ons werk, geven we 10 jaar garantie op onze diensten. Weten wat klanten die u voor gingen over ons zeggen? Lees het op onze website!

Wilt u uw dakbedekking in Rotterdam laten vernieuwen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag snel bij u langs om uw dak eens goed onder de loep te nemen. Voor u het weet, is uw dak voorzien van nieuwe dakbedekking. Nu kan uw dak er weer vele jaren tegenaan.

 

Twijfelt u aan de staat van uw dak of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem gerust contact op en vraag gratis een offerte aan. Stuur een mail naar offerte@dakdekkergerards.nl of bel naar 085 300 2000. Kan het niet langer wachten? Bel dan naar het spoednummer via 06 25212704.

 

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Goed
Gebaseerd op 69 recensies
Annie Rotterdam
Annie Rotterdam
18/04/2024
Het duurde even voordat het dak van onze dakkapel werd gerepareerd, maar dat lag voornamelijk aan het slechte weer. Toen ging het ineens heel snel. Vriendelijke dakdekker en goed werk afgeleverd. Ook niet onbelangrijk: alles weer keurig netjes achtergelaten, dus geen afval e.d.
Alex Groenewegen
Alex Groenewegen
30/03/2024
Very good staff and great help.
Jolanda Broeden
Jolanda Broeden
08/03/2024
Beste Vakmensen ik ben zeer tervreden van mijn dak pannen en nieuw dakkapel zeer vriendelijke mannen 👍
Jim H
Jim H
07/03/2024
Snap de negatieve reviews niet echt Wij hebben dakdekker gerards circa 3 jaar geleden ons compleet pannen dak laten vervangen, de Poolse mannen hebben keurig werk afgeleverd en zeer snel, 3 jaar na datum nog steeds geen lekkage of dergelijks wij zijn enorm tevreden, de man komt gewoon zijn afspraken na en levert goed werk af
DJ en Laura
DJ en Laura
30/10/2023
We hadden een lekkage na storm, dit bedrijf heeft ons dak gerepareerd. Er werd snel gereageerd op ons verzoek om contact ( wat fijn was, we waren een beetje in de stress ervan..). Het is snel en zoals ik het kan beoordelen heel vakkundig gemaakt, met 10 jaar garantie. Van tevoren werd duidelijk gezegd en laten zien wat er aan de hand was, hoe het gerepareerd zou worden en wat de kosten daarvan waren. De mannen die de reparaties kwamen verrichten waren op tijd en heel aardig en ook netjes ( geen modderschoenen door ons huis heen bijvoorbeeld) . Toen het heel hard ging regenen en ze daardoor niet door konden, heeft 1 van hen s-avonds nog langer doorgewerkt om het voor ons af te krijgen. Super. Wij zijn dan ook heel tevreden en kunnen daarom dit bedrijf aanbevelen.
CDF CDF
CDF CDF
26/10/2023
I am very satisfied with roofer Gerards I recommend this company to everyone