Dakdekker Rotterdam

Gerards Dakdekkers in Rotterdam – kwaliteit die de hoogte in gaat

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in Rotterdam? Bij Gerards Dakdekkers kunt u terecht voor alles dat te maken heeft met uw dak. Of het nu gaat om een spoedopdracht als gevolg van stormschade, om het vervangen van de dakbedekking of het plaatsen van een dakkapel, bij Gerards Dakbedekking zijn we met jarenlange ervaring van alle markten thuis.

 

Offerte aanvragen

Services

Bitumen daken plaatsen

Een bitumen dak – ook wel dakleer – is zeer geliefd. En dat is niet voor niets. Zo zijn er verschillende voordelen aan verbonden. Zo is deze soort dakbedekking sterk, waterdicht, en mogelijk op bijna iedere dakconstructie.

 

Dakpannen plaatsen

Op een hellend dak worden er meestal dakpannen gelegd. Deze gaan lang mee en zijn weersbestendig. En dat kan nog wel eens handig zijn met de wisselvallige weersomstandigheden in ons land! Dakpannen zijn er in verschillende soorten en zijn makkelijk plaatselijk te vervangen.

 

Daklekkage verhelpen

Daklekkage is erg vervelend. Het kan al door een heel klein gaatje worden veroorzaakt. Belangrijk dus om zo snel mogelijk de lekkage te verhelpen. Wij staan dag en nacht voor u klaar om uw daklek te repareren, zodat u zo min mogelijk last en schade ervaart.

 

Exclusieve dakbedekking

Naast de standaard soorten dakbedekking zoals bitumen en dakpannen, zijn wij ook gespecialiseerd in dakbedekkingssoorten zoals riet, zonneceldakpannen en koper. Benieuwd naar onze laatste projecten van exclusieve daken? Neem dan een kijkje op onze website!

 

Dakrenovatie

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare dakdekker voor het renoveren van uw dak? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw dak goed geïsoleerd én waterdicht is. Zo gaat uw dak mee met de toekomst.

Gerards Dakdekker

Deze dakbedekker in Rotterdam houdt zich al jaren bezig met het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking. Is uw dakbedekking in Rotterdam aan vervanging toe? Dan komen wij graag bij u langs om de oude dakbedekking te verwijderen en nieuwe dakbedekking te plaatsen. Het maakt niet uit met wat voor materiaal u uw dak wil bedekken. Gerards Dakdekkers kan namelijk alle soorten dakbedekking in Rotterdam plaatsen.

Service en kwaliteit

Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot uw dak, niets is ons te gek. Kwaliteit en service staan bij ons centraal. En dat is iets dat u zelf moet ondervinden. Omdat we vertrouwen op ons werk, geven we 10 jaar garantie op onze diensten. Weten wat klanten die u voor gingen over ons zeggen? Lees het op onze website!

Wilt u uw dakbedekking in Rotterdam laten vernieuwen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag snel bij u langs om uw dak eens goed onder de loep te nemen. Voor u het weet, is uw dak voorzien van nieuwe dakbedekking. Nu kan uw dak er weer vele jaren tegenaan.

 

Twijfelt u aan de staat van uw dak of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem gerust contact op en vraag gratis een offerte aan. Stuur een mail naar offerte@dakdekkergerards.nl of bel naar 085 300 2000. Kan het niet langer wachten? Bel dan naar het spoednummer via 06 25212704.

 

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Gebaseerd op 62 recensies.
stijn hansen
stijn hansen
31/01/2022
Via een kennis het nummer gekregen van gerards. Ons dak moest gerepareerd worden plus een nieuw onderdak voor betere isolatie. Het is een flinke klus, dus we zochten een betrouwbaar bedrijf. Ik informeer het liefst in mijn kennissenkring voor een advies. Het contact ging snel en makkelijk, dus een afspraak gemaakt voor inspectie. Gerards kon snel beginnen met de klus, dat was erg prettig. De klus is inmiddels geklaard en we zijn blij met het resultaat. Door het onderdak blijft de warmte beter hangen ook in de winter.
stefan bol
stefan bol
17/01/2022
Tevreden met het werk. Prijs-kwaliteit erg goed. Defecte dakraam gerepareerd en het was snel gepiept.
Jackie Uljee
Jackie Uljee
07/01/2022
Tot onze schrik lekte ons bitumen dak op meerder plaatsen. Om verdere waterschade te voorkomen stonden de mannen van Gerards binnen een week op het dak om het volledige dak van een nieuw bitumen laag te voorzien. Top!
bas redder
bas redder
30/12/2021
Flinke stormschade opgelopen aan ons dak. Gezien de weeromstandigheden met regen waren we een beetje in paniek, omdat de waterschade steeds verder toenam. Rond gebeld naar meerdere dakdekkers en Gerards stond het snelste paraat. De schade kon gelukkig snel verholpen worden.
jequ festus
jequ festus
01/12/2021
Aantal jaar geleden mijn dak opnieuw laten bedekken. Op zich prima gedaan, maar sinds vorige maand problemen met lekkage. Het bedrijf laten komen die het dak toen de tijd heeft gelegd, maar kon geen lekkage lokaliseren. Erg vervelend, maar we hebben veel regen gehad. Via via in contact gekomen met Gerards en die konden ook snel langs komen. Uiteindelijk is er een heel klein gaatje gevonden in het dak en het probleem is gelukkig snel opgelost. Afgelopen dagen is het flink aan het regenen en we houden het gelukkig droog. Mijn complimenten!
Jan Janssen
Jan Janssen
01/12/2021
rogier radja
rogier radja
30/11/2021
Na een lange periode met problemen met de dakgoot heb ik Gerards ingeschakeld. Via google kwam ik op de dakgoot pagina terecht van de website. Na de inspectie van dit bedrijf bleek er schade te zijn aan de dakgoot en het houtwerk van het huis. Ik heb er helaas jaren niet naar omgekeken. De dakgoot is volledig vervangen samen met het hout. Bij flinke regenval hebben we gelukkig geen problemen meer.
isabel blaaker
isabel blaaker
12/11/2021
Heel vriendelijk en goed werk geleverd aan het repareren van ons dak. We hebben een dak met dakpannen waarbij een flinke tak op gewaaid is en schade ontstaan is. De schade was eigenlijk snel herstelt, waar we enorm blij mee zijn, vanwege het slechte weer en de waterschade op onze zolder (kantoor).
Evie Guducu
Evie Guducu
10/11/2021
Als eerste wil ik jullie heel erg bedankten voor de top service. Ik kwam met een probleem (lekkage) dit is professioneel verholpen. Daarnaast hebben jullie mijn mooie dakkapel geplaatst nu heb ik zoveel meer licht binnen vallen. 1. Top service en professioneel. 2. Alles op tijd aangeleverd en geplaatst. 3. Betaalbaar in de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. In één woord TOP BEDRIJF ik raad het iedereen aan.
Alida Lorse
Alida Lorse
10/11/2021