Dakdekker Rotterdam

Gerards Dakdekkers in Rotterdam – kwaliteit die de hoogte in gaat

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in Rotterdam? Bij Gerards Dakdekkers kunt u terecht voor alles dat te maken heeft met uw dak. Of het nu gaat om een spoedopdracht als gevolg van stormschade, om het vervangen van de dakbedekking of het plaatsen van een dakkapel, bij Gerards Dakbedekking zijn we met jarenlange ervaring van alle markten thuis.

 

Offerte aanvragen

Services

Bitumen daken plaatsen

Een bitumen dak – ook wel dakleer – is zeer geliefd. En dat is niet voor niets. Zo zijn er verschillende voordelen aan verbonden. Zo is deze soort dakbedekking sterk, waterdicht, en mogelijk op bijna iedere dakconstructie.

 

Dakpannen plaatsen

Op een hellend dak worden er meestal dakpannen gelegd. Deze gaan lang mee en zijn weersbestendig. En dat kan nog wel eens handig zijn met de wisselvallige weersomstandigheden in ons land! Dakpannen zijn er in verschillende soorten en zijn makkelijk plaatselijk te vervangen.

 

Daklekkage verhelpen

Daklekkage is erg vervelend. Het kan al door een heel klein gaatje worden veroorzaakt. Belangrijk dus om zo snel mogelijk de lekkage te verhelpen. Wij staan dag en nacht voor u klaar om uw daklek te repareren, zodat u zo min mogelijk last en schade ervaart.

 

Exclusieve dakbedekking

Naast de standaard soorten dakbedekking zoals bitumen en dakpannen, zijn wij ook gespecialiseerd in dakbedekkingssoorten zoals riet, zonneceldakpannen en koper. Benieuwd naar onze laatste projecten van exclusieve daken? Neem dan een kijkje op onze website!

 

Dakrenovatie

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare dakdekker voor het renoveren van uw dak? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw dak goed geïsoleerd én waterdicht is. Zo gaat uw dak mee met de toekomst.

Gerards Dakdekker

Deze dakbedekker in Rotterdam houdt zich al jaren bezig met het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking. Is uw dakbedekking in Rotterdam aan vervanging toe? Dan komen wij graag bij u langs om de oude dakbedekking te verwijderen en nieuwe dakbedekking te plaatsen. Het maakt niet uit met wat voor materiaal u uw dak wil bedekken. Gerards Dakdekkers kan namelijk alle soorten dakbedekking in Rotterdam plaatsen.

Service en kwaliteit

Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot uw dak, niets is ons te gek. Kwaliteit en service staan bij ons centraal. En dat is iets dat u zelf moet ondervinden. Omdat we vertrouwen op ons werk, geven we 10 jaar garantie op onze diensten. Weten wat klanten die u voor gingen over ons zeggen? Lees het op onze website!

Wilt u uw dakbedekking in Rotterdam laten vernieuwen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag snel bij u langs om uw dak eens goed onder de loep te nemen. Voor u het weet, is uw dak voorzien van nieuwe dakbedekking. Nu kan uw dak er weer vele jaren tegenaan.

 

Twijfelt u aan de staat van uw dak of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem gerust contact op en vraag gratis een offerte aan. Stuur een mail naar offerte@dakdekkergerards.nl of bel naar 085 300 2000. Kan het niet langer wachten? Bel dan naar het spoednummer via 06 25212704.

 

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Uitstekend
Gebaseerd op 103 recensies
Klaas Vos
Klaas Vos
01/01/2023
Prima service. Vakkundig en veilig werken. Vlotte werkwijze waarbij niets over het hoofd werd gezien. Ze dachtenmer je mee en gavengoede bruikbare tips, en dat alles ter verbetering van je woning. Ook werd het dakje boven de voordeur vrijblijvend voorzien van nieuwe pannen, zodat het totaal helemaal een kloppend plaatje is. Mannen Top gedaan, een dikke Merci!!!
Gerrit Veenstra
Gerrit Veenstra
01/01/2023
Zeer professioneel - Goed advies gekregen m.b.t. mogelijkheid van uitvoering - zeer nette prijs - uitstekende kwaliteit - Top team!
asss sokhna
asss sokhna
27/12/2022
Heb onlangs het dak geheel laten vervangen door isolatie platen, nieuwe dakpannen, nieuwe dakgoten en ook de overstek is vervangen. Ze hebben alles keurig afgewerkt. Alles is in goed overleg gedaan. zal ze zeker bij anderen aanbevelen.
Angelica Tapia
Angelica Tapia
27/12/2022
Dakdekker Gerards heeft ons dak voorzien van nieuwe dakpannen''bitumen pannen'' nokvorsten en nieuw daklood. Wij zijn erg tevreden, we werden veel sneller dan verwacht geholpen en het vernieuwde dak ligt er mooi bij. Ook goed contact onderhouden met ze voor en tijdens de werkzaamheden.
Eelco Verhoeven
Eelco Verhoeven
26/12/2022
Dr firma Dakdekker Gerards heeft onze jaren-70-woning in Ulvenhout voorzien van nieuwe dakpannen, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Ook hebben ze de boeiborden helemaal onderhoudsvrij gemaakt met plastisol. Alles bij elkaar een flinke klus. Nu we klaar zijn kan ik alleen maar zeggen dat we erg tevreden zijn over het resultaat (het is een plaatje geworden!) en over de samenwerking. zij zijn fijne mensen om voor je aan het werk te hebben. Ze zijn eerlijk, duidelijk en denken echt met je mee. Ik kan ze dan ook met een gerust hart aanbevelen. Mannen, nogmaals bedankt!
Quintin Koestler
Quintin Koestler
26/12/2022
Dakpannen vervangen (bitumen pannen) en enkele maanden sneller geleverd dan verwacht. In enkele uren het gehele zadeldak vervangen, inclusief lood en aansmeren schoorstenen. Prettig om mee samen te werken! Zeker aan te bevelen!
Ady Guisse
Ady Guisse
24/12/2022
Dakdekker Gerards heeft in 2,5e dag het dak onder handen genomen. Er zijn isolatieplaten geplaatst, de schoorstenen zijn opnieuw gevoegd en nieuwe pannen het dak opgegaan. De snelheid waarmee dit gedaan is is onvoorstelbaar. Wij hebben geen nacht zonder dak gezeten omdat er systematisch te werk wordt gegaan. Eerst, op dag 1, de ene zijde volledig afwerken en op dag 2 de andere zijde. Dit betekent dat er geen zeil het dak over moest maar dat je altijd letterlijk een dak boven je hoofd hebt tijdens een renovatie. Ik kan Dakdekker Gerards van harte aanbevelen. De communicatie vanaf het offerteproces tot en met de oplevering heb ik als zeer prettig ervaren. Mannen nogmaals bedankt!
Mamadou Sakho
Mamadou Sakho
24/12/2022
Wat een geweldig gezellig en kundig bedrijf! echte aanrader. ze hebben in een onverwacht korte tijd ons hele pannendak gedemonteerd en weer geïnstalleerd. Heel blij met ons mooie bitumen pannen nieuwe dak. Gezellige en nette mensen die zelfs de boel nog aanvegen voor ze er weer vandoor gaan. De koffie (en de rest) was graag gedaan, mannen!
Boubacar Diallo
Boubacar Diallo
23/12/2022
Complete dakopbouw laten plaatsen (bitumen pannen) , dit is super goed gedaan en netjes afgewerkt echt top dank jullie wel
Babsse Ndiaye
Babsse Ndiaye
23/12/2022
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden, die uitermate voortvarend werden uitgevoerd. Op vrijdag werd in de ochtend de steiger rondom het huis opgebouwd, de maandag na het weekend werd in een ochtend beide schoorstenen van nieuw lood voorzien, opnieuw gevoegd en bovenop de scheuren dichtgestreken. Op dinsdag waren er 4 man present, om de dakgoten te vervangen en de boeiborden te vernieuwen, die verrot waren. Om een uur of een waren ze klaar en om 3 uur was de steiger afgebroken en waren ze weg. Het werk is keurig uitgevoerd en werd netjes achtergelaten. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Wat opviel, was de goede sfeer onderling en de samenwerking. Ook in onze richting was iedereen vriendelijk en voorkomend.