Dakisolatie buitenkant

Is jouw woning in de zomer net een broeikas, en is het in de winter ontzettend koud en lijkt het alsof de kachel zijn werk niet goed doet? Dan kan het zijn dat jouw woning niet goed geïsoleerd is. En dat is niet comfortabel wonen, en zeker niet fijn voor je portemonnee. Je verliest namelijk veel warmte. Het kost een stuk meer geld om je woning warm te houden zonder goede isolatie. Dat kan voordeliger, en zeker comfortabeler. Door je woning te laten isoleren los je beide problemen op. Je zult vanaf dan een heerlijk comfortabele temperatuur in je woning ervaren, en ook zul je veel geld besparen op je energierekening.

Offerte aanvragen


Dakisolatie plat dak of schuin dak

Bij zowel platte daken als schuine daken kan er een dakisolatie buitenkant uitgevoerd worden. Bij beide daken is het verstandig om isolatie aan te leggen. Met goede isolatie houdt je gewoon de warmte binnen in de winter. En dat is met de gasprijzen van tegenwoordig wel zo fijn. De beste isolatiewaarde realiseer je door middel van een dakisolatie buitenkant. Waarom? Omdat hier voldoende ruimte is voor het isolatiemateriaal. Daarnaast wordt het isolatiemateriaal niet onderbroken door balken van het dak. Dakisolatie plat dak en dakisolatie schuin dak zijn natuurlijk diverse daken, en vergen beide dan ook verschillende methodes. 

Tijd om jouw project te starten?

We staan telefonisch klaar voor al jouw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar of om direct langs te komen voor reparaties 

Besparen op energiekosten

Een logisch gevolg van goede isolatie is dat je energiekosten lager worden. Je verliest minder warmte. Je woning behoudt tijdens iedere seizoen de juiste temperatuur. En omdat je minder warmte verliest, hoef je minder te stoken. Zeker met de gasprijzen van tegenwoordig kan je je wel bedenken dat je dan veel geld gaat besparen. Je kan wel zo’n €500,- per jaar besparen op je energiekosten wanneer je een geïsoleerde woning hebt. Dat is aardig wat geld. Geld wat je goed ergens anders voor kan gebruiken, dan voor nutteloos stoken voor warmte die toch weer verloren gaat. 

Dakisolatie laten installeren

Zie je de voordelen van dakisolatie buitenkant wel zitten? Laat je dak dan isoleren door een gespecialiseerd bedrijf. Wanneer een dakisolatie op de juiste manier is aangebracht kan dit je veel geld besparen. Een investering in je woning die het dus meer dan waard is. Dak laten isoleren? Vraag vrijblijvend een offerte aan. De beste manier om erachter te komen wat voor investering er nodig is voor een goed geïsoleerd dak. 

De services van gerards dakdekkers

Wat nodig is moet gedaan worden

Dakrenovatie

Nokvorst

Stormschade

Venster en dakkapellen

Daklekkage

Zink- en Koperwerk

Dakgoten

Dakisolatie

Monumenten restauratie

Totaal onderhoud

Dakgoten

Totaal onderhoud

Waarom Gerards Dakdekkers?

Als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u natuurlijk dat dit snel én vakkundig wordt opgelost. Dit snappen we bij Gerards Dakdekkers maar al te goed. Vandaar dat u ons 24/7 kunt bereiken als u met spoed service nodig heeft. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Onze vakkundige dakdekkers doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op het dak te staan en uw probleem kundig op te lossen. Wij zetten alles op alles om u tevreden en met een goed dak boven uw hoofd achter te laten.

Snel bij u op locatie

Onze vakkundige dakdekkers komen snel bij u langs om uw problemen kundig op te lossen.

24/7 spoedservice

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een professionele oplossing.

Gratis offerte

Bij Gerards Dakdekkers is een offerte altijd gratis en vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!

10 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit en zetten dit kracht bij door u tien jaar garantie te geven op onze werkzaamheden.

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Goed
Gebaseerd op 69 recensies
Annie Rotterdam
Annie Rotterdam
18/04/2024
Het duurde even voordat het dak van onze dakkapel werd gerepareerd, maar dat lag voornamelijk aan het slechte weer. Toen ging het ineens heel snel. Vriendelijke dakdekker en goed werk afgeleverd. Ook niet onbelangrijk: alles weer keurig netjes achtergelaten, dus geen afval e.d.
Alex Groenewegen
Alex Groenewegen
30/03/2024
Very good staff and great help.
Jolanda Broeden
Jolanda Broeden
08/03/2024
Beste Vakmensen ik ben zeer tervreden van mijn dak pannen en nieuw dakkapel zeer vriendelijke mannen 👍
Jim H
Jim H
07/03/2024
Snap de negatieve reviews niet echt Wij hebben dakdekker gerards circa 3 jaar geleden ons compleet pannen dak laten vervangen, de Poolse mannen hebben keurig werk afgeleverd en zeer snel, 3 jaar na datum nog steeds geen lekkage of dergelijks wij zijn enorm tevreden, de man komt gewoon zijn afspraken na en levert goed werk af
DJ en Laura
DJ en Laura
30/10/2023
We hadden een lekkage na storm, dit bedrijf heeft ons dak gerepareerd. Er werd snel gereageerd op ons verzoek om contact ( wat fijn was, we waren een beetje in de stress ervan..). Het is snel en zoals ik het kan beoordelen heel vakkundig gemaakt, met 10 jaar garantie. Van tevoren werd duidelijk gezegd en laten zien wat er aan de hand was, hoe het gerepareerd zou worden en wat de kosten daarvan waren. De mannen die de reparaties kwamen verrichten waren op tijd en heel aardig en ook netjes ( geen modderschoenen door ons huis heen bijvoorbeeld) . Toen het heel hard ging regenen en ze daardoor niet door konden, heeft 1 van hen s-avonds nog langer doorgewerkt om het voor ons af te krijgen. Super. Wij zijn dan ook heel tevreden en kunnen daarom dit bedrijf aanbevelen.
CDF CDF
CDF CDF
26/10/2023
I am very satisfied with roofer Gerards I recommend this company to everyone

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid op prioriteit nummer 1. Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor uw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van uw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

DAKINSPECTIE AANVRAGEN

Vraag een gratis dakinspectie aan door ons formulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken op 085 300 2000.


DAKINSPECTIE AANVRAGEN

Vraag een gratis dakinspectie aan door ons formulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken op 085 300 2000.


vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is?

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Neemt u dan contact op met Gerards Dakdekkers! Wilt u een nieuw dak? Een dakvenster laten inbouwen? Uw dak goed laten isoleren? Uw schoorsteen laten schoonmaken? Nieuwe dakgoten laten plaatsen of iets heel anders? Doordat elke situatie anders is, vinden wij het belangrijk om uw dak te controleren. Neem nu contact op of vul ons formulier in voor een vrijblijvende dakinspectie.