Daklekkage

Zelfs het kleinste gaatje in uw dak kan grote gevolgen hebben. Na het constateren van daklekkage is het dan ook verstandig om zo snel mogelijk tot actie over te gaan. Als het lek is gelokaliseerd, wordt u meteen op de hoogte gebracht. U wordt voorgelicht over de verschillende manieren van reparatie en daarbij deskundig en eerlijk geadviseerd door een ervaren expert.

Offerte aanvragen

Daklekkage

Schimmel aan uw plafond, rottend hout, beschadigde vloeren, kortsluiting: het laatste wat u wilt in uw woning is daklekkage. Bijna ieder huishouden heeft weleens een lekkage gehad. Vaak is een beschadiging van de dakbedekking de oorzaak. Onze dakdekkers detecteren en repareren de schade.

Hoe groot of klein het lek ook is: onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met lekdetectie en kunnen u altijd van dienst zijn bij het lokaliseren van het lek en het deskundig herstellen van uw lekkage.

Tijd om jouw project te starten?

We staan telefonisch klaar voor al jouw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar of om direct langs te komen voor reparaties 

Oorzaken daklekkages

Voordat we de lekkage aan het dak kunnen repareren, moet allereerst de oorzaak worden vastgesteld. Water kan eenvoudig binnendringen als dakpannen verschoven of ingescheurd zijn. Daarnaast zijn mankementen aan de schoorsteen, verstoppingen in de dakgoot en mankementen aan het dakleer veel voorkomende oorzaken voor het ontstaan van een daklekkage. Het achterhalen van de oorzaak is het belangrijkste en tevens moeilijkste onderdeel. Gerards Dakdekkers helpt u hier professioneel bij, zodat de daklekkage effectief kan worden verholpen.

Daklekkage repareren

Het is één van de grootste angsten voor iedere huizenbezitter: een daklekkage. Een lekkage aan het dak kan door verschillende redenen ontstaan. Wat de oorzaak ook is, het kan al snel voor vervelende problemen zorgen. Schimmelvorming en rottende plekken zijn veel voorkomende schades als gevolg van een daklekkage. Het opsporen ervan is niet altijd eenvoudig, omdat de plek waar de schade is ontstaan niet de plek hoeft te zijn waar de daadwerkelijke daklekkage zich bevindt. Gerards Dakdekkers achterhaalt snel de bron van de lekkage zodat we effectief (al dan niet tijdelijk) het dak kunnen repareren.

Met de lekkagedienst van Gerards Dakdekkers achterhalen wij snel de bron van de lekkage en wordt uw dak indien mogelijk direct gerepareerd. Mocht de schade niet direct te repareren zijn, dan zorgen wij voor een gepaste (tijdelijke) oplossing en komen we de eerstvolgende dag terug om de gehele reparatie uit te voeren.

Snel handelen bij daklekkage!

Als water is binnengedrongen en schade heeft aangericht, is het belangrijk om snel te handelen zodat ergere schade voorkomen wordt. Voor een daklekkage kunt u contact opnemen voor een spoedreparatie. Omdat een daklekkage op de meest vervelende momenten kan ontstaan, staan we 24 uur per dag voor u klaar om de lekkage aan het dak te repareren. Lukt dit niet direct? Dan treffen we noodgedwongen maatregelen om ergere schade te voorkomen. De volgende dag wordt de schade vervolgens in zijn geheel gerepareerd. Heeft u schade als gevolg van een daklekkage? Neem dan z.s.m. contact op met onze spoedservice via 0625212704. Dan staan we binnen een uur bij u voor de deur.

De services van gerards dakdekkers

Wat nodig is moet gedaan worden

Dakrenovatie

Nokvorst

Stormschade

Venster en dakkapellen

Daklekkage

Zink- en Koperwerk

Dakgoten

Dakisolatie

Monumenten restauratie

Totaal onderhoud

Dakgoten

Totaal onderhoud

Waarom Gerards Dakdekkers?

Als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u natuurlijk dat dit snel én vakkundig wordt opgelost. Dit snappen we bij Gerards Dakdekkers maar al te goed. Vandaar dat u ons 24/7 kunt bereiken als u met spoed service nodig heeft. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Onze vakkundige dakdekkers doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op het dak te staan en uw probleem kundig op te lossen. Wij zetten alles op alles om u tevreden en met een goed dak boven uw hoofd achter te laten.

Snel bij u op locatie

Onze vakkundige dakdekkers komen snel bij u langs om uw problemen kundig op te lossen.

24/7 spoedservice

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een professionele oplossing.

Gratis offerte

Bij Gerards Dakdekkers is een offerte altijd gratis en vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!

10 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit en zetten dit kracht bij door u tien jaar garantie te geven op onze werkzaamheden.

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Op basis van 105 waarderingen.
A Loukili
A Loukili
06/11/2020
Johan Gerards, was bij onze klant geweest, voor een opname in Schiedam, Hij heeft hier en daar een inspectie uitgevoerd, en heeft uitmuntend kennis over daktechnieken en dakbedekking. Geeft u uitgebreid adviezen. En denkt met ons mee, samen met de klant over de plan van aanpak..
Mo Aoulad
Mo Aoulad
04/11/2020
Nadat het keihard gewaaid heeft moest ik noodgedwongen meteen reparaties aan de dak uitvoeren. De dakdekkers hebben het uitstekend gedaan!
Khalid Aoulad
Khalid Aoulad
04/11/2020
Ik heb dakdekkers benaderd over mijn dak. Ben zeer tevreden over de werkzaamheden die voor m'n dak verricht zijn. Daarom een 5 ster!
Quincy Haselager
Quincy Haselager
01/10/2020
Bij ons in de straat heeft dakdekker. gerards netjes voor 9 woningen aan weerszijde de dakpannen vervangen en voor 2 woningen enkel aan de voorzijde. De werkzaamheden zijn zonder restpunten opgeleverd en we hebben een tevreden buurt over dakdekker Gerards. Kwaliteit is goed en de afspraken zijn nagekomen.
Sam Mirzada
Sam Mirzada
01/10/2020
Correcte benadering. Nam de moeite voor een schouw en persoonlijk advies. Ook voordelige offerte. Platdak isolatie PIR en afwerking APP bitumen toplaag vakkundig en snel gedaan Geen klachten.
Bas Van Hal
Bas Van Hal
26/09/2020
dakdekker Gerards heeft bij ons bijna de heele straat gedaan iedereen is zeer tevreden om zijn Kwaliteit binnen 24 uur een offerte een aanrader
Valèrie Atema
Valèrie Atema
26/09/2020
De stormschade ondanks de wind binnen 2 dagen verholpen

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid op prioriteit nummer 1. Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor uw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van uw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Aanvraag formulier

vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is?

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Neemt u dan contact op met Gerards Dakdekkers! Wilt u een nieuw dak? Een dakvenster laten inbouwen? Uw dak goed laten isoleren? Uw schoorsteen laten schoonmaken? Nieuwe dakgoten laten plaatsen of iets heel anders? Doordat elke situatie anders is, vinden wij het belangrijk om uw dak te controleren. Neem nu contact op of vul ons formulier in voor een vrijblijvende dakinspectie.