Stormschade

Hevige windvlagen kunnen schade veroorzaken aan uw dak. Een schade door storm resulteert in de meeste gevallen weer in lekkages. Het is dan ook van belang dat de schade snel wordt hersteld, zowel voor u zelf als voor uw verzekeraar.

Offerte aanvragen

Stormschade aan uw dak herstellen

De stormschade bestaat vervolgens veelal uit schade aan het dak, dakpannen, dakleer, goten, nokvorsten, muren, gevels, dakramen enzovoort.

Niet alleen de schade dient hersteld te worden, maar ook de gevolgschade aan de woning. In veel gevallen vergoed uw verzekering de schade en kunnen de problemen tegen voor u lage kosten worden opgelost.

Tijd om jouw project te starten?

We staan telefonisch klaar voor al jouw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar of om direct langs te komen voor reparaties 

Spoedservice voor stormschade

Heeft u last van stormschade? Om te voorkomen dat de schade nog groter wordt, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk op te lossen. Daarom komen wij met spoed naar u toe. Neem contact op met onze spoedservice.

Verzekering bij stormschade aan het dak

Als u verzekerd bent, hoeft u de kosten meestal niet direct te betalen. De verzekeringsmaatschappij regelt dat met ons. Onze dakdekkers helpen u met het opstellen van een uitgebreide offerte en schaderapport voor de verzekeringsmaatschappij. Daardoor kunnen we snel met de verzekeringsmaatschappij schakelen en voor u aan de slag.

Voorkom stormschade aan uw dak

Soms is stormschade niet te voorkomen, maar u kunt het risico op schade wel verkleinen. Laat uw dak met regelmaat controleren en onderhouden. Als u kleine gebreken tijdig laat herstellen, is uw dak beter beschermd tegen weer en wind.

Hulp van de dakdekspecialist bij stormschade

Zit er een dakpan los of zijn er dakpannen van uw dak gewaaid? Sommige gebreken zijn makkelijk aan de buitenkant te zien. Andere defecten zitten misschien onder de dakbedekking of in de constructie van het dak en zijn verborgen voor u. Neem contact op met Gerards Dakdekkers om de schade op te nemen.

De services van gerards dakdekkers

Wat nodig is moet gedaan worden

Dakrenovatie

Nokvorst

Stormschade

Venster en dakkapellen

Daklekkage

Zink- en Koperwerk

Dakgoten

Dakisolatie

Monumenten restauratie

Totaal onderhoud

Dakgoten

Totaal onderhoud

Waarom Gerards Dakdekkers?

Als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u natuurlijk dat dit snel én vakkundig wordt opgelost. Dit snappen we bij Gerards Dakdekkers maar al te goed. Vandaar dat u ons 24/7 kunt bereiken als u met spoed service nodig heeft. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Onze vakkundige dakdekkers doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op het dak te staan en uw probleem kundig op te lossen. Wij zetten alles op alles om u tevreden en met een goed dak boven uw hoofd achter te laten.

Snel bij u op locatie

Onze vakkundige dakdekkers komen snel bij u langs om uw problemen kundig op te lossen.

24/7 spoedservice

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem een professionele oplossing.

Gratis offerte

Bij Gerards Dakdekkers is een offerte altijd gratis en vrijblijvend. We zijn u graag van dienst!

10 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit en zetten dit kracht bij door u tien jaar garantie te geven op onze werkzaamheden.

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wat zeggen anderen?

Dit zeggen anderen over Gerards Dakdekkers

Konaté Coumba
Konaté Coumba
30/10/2022
Goede prijzen en vriendelijke mensen . De lekkage werd snel opgelost. Top mensen!!!
Aicha Karembé
Aicha Karembé
30/10/2022
Meedenkende, vriendelijke mannen waarvan ik uitgebreid uitleg kreeg ook werd ik goed op de hoogte gehouden. En wat ik persoonlijk het fijnst vond, veel humor... 😉 Super bedrijf en enorm klantgericht !
Abdoulaye y Danioko
Abdoulaye y Danioko
30/10/2022
Zijn goede dakdekkers. Zal iedereen dit bedrijf adviseren om de daken te maken
Sanogo Bijou
Sanogo Bijou
30/10/2022
Ik had een vreselijke lekkage en ik wou het niet uitstellen. Gerards kon snel komen om het op te lossen. De volgende keer huur ik jullie graag weer in!
Cheickne Samabaly
Cheickne Samabaly
30/10/2022
Dakisolatie is een goedkopere optie dan de energieprijzen in 2022.. dus ik kon zeer gemakkelijk dakdekker Gerards inschakelen. Ze hebben hard gewerkt.
Rama Laiq
Rama Laiq
30/10/2022
Deze aardige mensen hebben mijn dak gerepareerd. Gelukkig kon het ook heel snel want ons huis begon vreselijk af te koelen! Super fijn! Goede service.
Carolina Garcia
Carolina Garcia
27/10/2022
ik kan de verhouding prijs kwaliteit niet goed vergelijken, maar ben bijzonder tevreden over de geleverde service en het geleverde werk en heb om die reden ook zonder morren de nota voldaan.
Jaime. Estrada
Jaime. Estrada
27/10/2022
De dakgoten geheel door dit bedrijf laten vervangen. Ze hebben supermooi werk afgeleverd! Zeker een aanrader.
Sem Schouten
Sem Schouten
26/10/2022
dakdekkergerards heeft een zeer complete dakreparatie uitgevoerd: nieuwe dakbedekking, ook op dakkapellen, schoorsteen gevoegd, lood en zink vernieuwd. Netjes en vakkundig uitgevoerd door vriendelijke, beleefde vakmensen. Dagelijkse update aan de hand van foto's. Vijf jaar garantie, redelijke prijsstelling. We zijn een tevreden klant.
Daan de Jong
Daan de Jong
26/10/2022
Zonnenpanelen van me dak gewaaid plus dakpannen weg gewaaid en beschadigd dakdekkergerards gebeld binnen een dag waren ze hier met dakpannen die ik door had gegeven via de foto nette prijs en snel opgelost dank hiervoor

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid op prioriteit nummer 1. Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor uw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van uw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Aanvraag formulier

vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is?

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Neemt u dan contact op met Gerards Dakdekkers! Wilt u een nieuw dak? Een dakvenster laten inbouwen? Uw dak goed laten isoleren? Uw schoorsteen laten schoonmaken? Nieuwe dakgoten laten plaatsen of iets heel anders? Doordat elke situatie anders is, vinden wij het belangrijk om uw dak te controleren. Neem nu contact op of vul ons formulier in voor een vrijblijvende dakinspectie.