Gerards Dakdekkers

Stormschade aan het dak

Stormschade aan uw dak herstellen

Hevige windvlagen kunnen schade veroorzaken aan uw dak. Een schade door storm resulteert in de meeste gevallen weer in lekkages.
Het is dan ook van belang dat de schade snel wordt hersteld, zowel voor u zelf als voor uw verzekeraar.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

De stormschade bestaat vervolgens veelal uit schade aan het dak, dakpannen, dakleer, goten, nokvorsten, muren, gevels, dakramen enzovoort. 

Niet alleen de schade dient hersteld te worden, maar ook de gevolgschade aan de woning. In veel gevallen vergoed uw verzekering de schade en kunnen de problemen tegen voor u lage kosten worden opgelost. 

Spoedservice stormschade

 

Heeft u last van stormschade? Om te voorkomen dat de schade nog groter wordt, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk op te lossen. Daarom komen wij met spoed naar u toe. Neem contact op met onze spoedservice.

Verzekering bij stormschade aan het dak

 

Als u verzekerd bent, hoeft u de kosten meestal niet direct te betalen. De verzekeringsmaatschappij regelt dat met ons. Onze dakdekkers helpen u met het opstellen van een uitgebreide offerte en schaderapport voor de verzekeringsmaatschappij. Daardoor kunnen we snel met de verzekeringsmaatschappij schakelen en voor u aan de slag.

Voorkom stormschade aan uw dak

 

Soms is stormschade niet te voorkomen, maar u kunt het risico op schade wel verkleinen. Laat uw dak met regelmaat controleren en onderhouden. Als u kleine gebreken tijdig laat herstellen, is uw dak beter beschermd tegen weer en wind.

 Hulp van de dakdekspecialist bij stormschade

 

Zit er een dakpan los of zijn er dakpannen van uw dak gewaaid? Sommige gebreken zijn makkelijk aan de buitenkant te zien. Andere defecten zitten misschien onder de dakbedekking of in de constructie van het dak en zijn verborgen voor u. Neem contact op met Gerards Dakdekkers om de schade op te nemen.

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0625212704

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?