Gerards Dakdekkers

Uw dakdekker in Vlaardingen

Dakdekker nodig in Vlaardingen?

Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres! Gerards Dakdekkers is een echt familiebedrijf, opgericht in 1935. Daardoor hebben wij jarenlange ervaring als dakdekkers. Dit houdt in dat u met recht echte specialisten op uw dak krijgt als u ons inschakelt.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Van dakrenovatie, dakbedekking en dakisolatie tot het plaatsen van zonnepanelen en dakkapellen; wij draaien onze hand er niet voor om. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook goed en snel helpen bij problemen als stormschade, daklekkage, dakgootverstopping of asbestverwijdering. Én ook nog eens heel voordelig: wij vinden dat specialisme niet duur hoeft te zijn.

Welke dakwerkzaamheden u ook heeft, de specialisten van Gerards Dakdekkers staan voor iedereen klaar. Daarom is ons motto dan ook “elk dak in topconditie”.

U kunt ons inschakelen voor diverse dakwerkzaamheden in Vlaardingen

Wij hebben al meer dan 80 jaar aan kennis en ervaring in huis. Van totaalonderhoud tot reparatie en van renovatie tot het plaatsen van zonnepanelen en dakkapellen: als specialisten kunnen wij het allemaal en kunt u voor al uw dakwerkzaamheden bij ons terecht.

Zo zijn wij al jarenlang bekend met alle verschillende soorten dakbedekkingen, zoals bitumen dakbedekking, dakpannen, leien daken en zinken daken. Ook voor exclusieve daken zoals een rieten dak of een ander materiaal dakbedekking kunt u bij ons terecht. Daarnaast adviseren wij u graag welk type dakbedekking het beste is voor uw dak.

Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met bijzondere dakwerkzaamheden zoals het plaatsen van een dakkapel of het plaatsen van zonnepanelen. Omdat wij deze ontwikkelingen vanaf het begin hebben gevolgd beschikken we over veel expertise. Ook kunnen wij u helpen bij het verwijderen van asbest.

De voordelen van Gerards Dakdekkers:

  • Dakdekkers sinds 1935, dus jarenlange kennis en ervaring in huis.
  • Als echte specialisten zijn wij altijd professioneel en betrouwbaar.
  • Specialisme hoeft niet duur te zijn: wij zijn erg voordelig in vergelijking met andere dakdekkers.
  • Bij ons krijgt u altijd een geheel vrijblijvende dakinspectie.
  • Altijd binnen 24 uur reactie op een vrijblijvende offerte.
  • 24/7 spoedservice bij stormschade en lekkage.
  • Binnen 60 minuten op locatie bij spoed (regio Vlaardingen).
  • 100% tevredenheidsgarantie.

Neem nu contact op met Gerards Dakdekkers

U kunt dus altijd terecht bij Gerards Dakdekkers voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het contactformulier.

Ook kunt u direct een geheel vrijblijvende dakinspectie aanvragen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in de staat van uw dak en kunt u nare problemen zoals lekkage of schade voor zijn. U krijgt dan eerlijk en betrouwbaar advies over uw dak.

Bent u al bekend met de werkzaamheden die u uit wil laten voeren op uw dak? Dat is mooi! Dan kunt u direct een offerte bij ons aanvragen voor uw dak in Vlaardingen. Zo kunt u meteen ervaren dat wij niet alleen ervaren specialisten zijn maar ook nog eens hartstikke voordelig zijn!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  


VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DAKINSPECTIE AAN!

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?