Zink- en koperwerk

Zink en koperwerk

Zink wordt veel gebruikt in de bouw. Logisch, want zink gaat lang mee en heeft bovendien een zeer stijlvolle, authentieke uitstraling. Zinken gevelbekleding, dakgoten en regenpijpen worden daarom steeds vaker geplaatst, zowel bij oude huizen als bij nieuwbouwprojecten. Gerards Dakdekkers heeft veel ervaring met het aanbrengen, onderhouden en repareren van zinken daken en onderdelen.

Groeiende belangstelling

Daken van zink zijn een populaire ontwikkeling. De architectuur schrijft deze bedekking steeds vaker voor. Zij kunnen hiermee de mooiste dakvormen creëren die met normale bedekkingen niet zijn te realiseren. Wij gaan mee met de tijd en zullen trachten u alles te kunnen bieden wat mogelijk is op dakgebied. Zink onderscheidt zich door duurzaamheid! Voor meer informatie kunt u natuurlijk een e-mail sturen of even bellen, wij staan graag voor u klaar.

  • Bereikbaar voor noodreparaties
  • Gratis dakinspectie
  • Geen voorrijkosten
  • Woont u in Zuid-Holland dan zijn wij binnen 1 uur bij u!
  • Garantie op de hoogste kwaliteit
  • Zeer scherp in onze prijzen
  • Ruim assortiment op voorraad​​​​
Zink en koperwerk

Dakgoten repareren of vervangen

Is uw dakgoot verouderd? Of vermoedt u dat er een gat in zit? Tijd voor actie! Kapotte dakgoten kunnen namelijk leiden tot schade aan zowel de binnen- als buitenkant van uw woning.

Dakgoten repareren

Steeds vaker komt de regen met bakken uit de hemel. Goede dakgoten zijn dan ook essentieel. Twijfelt u over de staat van uw dakgoten? Laat ze dan controleren door De Zinkwerker. Vaak kunnen we direct reparaties uitvoeren, zodat het water weer via de juiste weg wordt afgevoerd.

Dakgoten vervangen

Kunnen we uw dakgoten niet meer repareren of zijn ze ouder dan 25 jaar? Dan vervangen we ze. We nemen de maten op en bestellen nieuwe dakgoten, waarbij u de keuze heeft tussen zink en koper. Vervolgens plannen we de week waarin we de werkzaamheden uitvoeren. Met deze werkzaamheden zijn we vaak één dag bezig.

Schade herstellen

Is er door de kapotte dakgoten schade ontstaan aan de binnen- of buitenkant van uw woning? Met ons netwerk van vaste partners lossen we de schade op, zodat u er snel weer warm en vooral droog bij zit.

Hulp nodig?

Heeft u onze hulp nodig? We zijn actief in de buurt van onder meer Arnhem, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Leiden, Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zeeland en Zoetermeer. Wanneer u een foto van de situatie naar ons mailt of appt, ontvangt u zo snel mogelijk een reactie.


VRAAG EEN GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AAN!