Gerards Dakdekkers

ZINKEN DAKEN​

Zinken daken

Zink wordt al ruim 150 jaar toegepast als dakbedekking. Zinken dakbedekking werd voorheen vooral toegepast op kerken, kloosters en kastelen. Maar sinds de jaren 90 wordt het ook bij particuliere woningen en bedrijven steeds populairder. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. 

Zinken dakbedekking laten plaatsen is altijd maatwerk. Bent u benieuwd naar de kosten van zinken dakbedekking voor uw woning of bedrijfspand? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!

Zinken dakbedekking door Gerards Dakdekkers

Gerards Dakdekker werkt sinds 1935 in de dakbedekking. Wij bieden onze dakdekker service aan voor particulieren en bedrijven. Wij nemen elke klus aan: van nieuwbouw tot renovatie en/of onderhoud. Gerards Dakdekkers is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.Wij zijn u graag dag en nacht van dienst! U kunt bij ons terecht voor de volgende dakbedekkingen:

Algemeen nummer: 0853002000
Spoedservice: 0625212704

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.  

Voordelen van zinken dakbedekking

  • Zink kan op elk type dak worden toegepast en is geschikt voor zowel kleine als grote dak oppervlakken. De dakbedekking biedt veel architectonische mogelijkheden;
  • Het is makkelijk te bewerken;
  • Het is een natuurlijk materiaal en bovendien 100% recyclebaar;
  • Zinken daken zijn volledig stormvast en dragen bij aan een optimale isolatie;
  • Deze dakbedekking behoeft minder onderhoud dan andere soorten dakbedekking;
  • Zinken dakbedekking geeft uw woning of bedrijfspand een exclusieve uitstraling.

Soorten zinken daken

Zoals gezegd biedt zink veel architectonische mogelijkheden. Het kan dan ook op verschillende manieren worden toegepast. Gerards Dakdekkers kan u van dienst zijn bij het plaatsen, vervangen en repareren van felsdaken, roevendaken en losanges daken.

Bij een felsdak worden de voorgeprofileerde zinken platen (felsbanen) in de lengte op het dak geplaatst en vervolgens met behulp van felsverbindingen aan elkaar verbonden. Een roevendak heeft min of meer hetzelfde principe; dit is een schuin aflopend dak, opgebouwd uit zinken platen die in de lengte zijn voorzien van zogeheten roeflatten. Een losanges dak is een dak dat bestaat uit ruitvormige zinken elementen (‘losanges’) die met klangen aan het dakbeschot worden bevestigd. Deze methode van dakbedekken wordt ook wel potdekselen genoemd.

Duurzaamheid

Zinken daken zijn zeer duurzaam. Een zinken dak kan met gemak 125 jaar mee! Dat komt doordat weersinvloeden het materiaal niet beschadigen, maar juist sterker maken. Deze dakbedekking zal in de loop van de tijd gaan verkleuren door neerslag. Zink reageert op de zuurstof in de lucht en de regen, en er vormt zich een patinalaag. Deze laag sluit het zink af voor zuurstof. Op die manier kan er dus ook geen roestvorming ontstaan.

Meer weten over zinken dakbedekking?

Zinken daken laten plaatsen is altijd maatwerk. Bent u benieuwd naar de kosten van zinken dakbedekking voor uw woning of bedrijfspand? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!


UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN DAKWERKZAAMHEDEN

Whatsapp openen
Hulp nodig?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?